Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi dosta je vise njatanjahu i zelenski drže citavo covjecanstvo na ivici kataklizme
Putin, ne Zelenski
sto ti je sloboda. Ovakvi bi u Rusiji zavrsuli u Sibiru
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Predlažem im da odu u Moskvu i održe isti takav protest. Pogotovo na temu Ukrajine i da kažu da su za mir. Pa da vidimo slobode i razumijevanje na istoku.
Osvještenibkjudi, kod nas mogu po na osob tisra po glavi niko ništa
Bilo ih 10 000 , i to iz cijele njemacke.. Ne mozes nista na silu .Roditelji silovane njemacke dievojke , kojoj je Hms na kraju izvadio oci , sprijecili su vece kontrademonstracije ..
nijemci zive neku naivnost,furaju se na bicikla,zelenu energiju,ukidaju auta,gase nuklearke a rusi 600 km dalje s tenkovima spremni da ih porobe za 24 sata
Rusi organizovali demonstracije
Ovo jedno trecina Njemci. Ma ko i kod nas.
Pa jasno oni bi voljeli da rusi pregaze ukrajinu da nestane što bi se i dogodilo da su prepušteni sami sebi
A, svugdje ima onih sto su safi razuma. Kad ovih malo njih radi i placa porez, nego zive, manje vise na socijali ili na tudjoj gi on protestuje, a oni ne znaju da Njemacka zaradjuje vise na ratu Ukrajine, nego sto salje pomoci. Ali, kako to ovi mogu znati?
za Tursku redakciju migrant rijec je govor mrznje
svi koji su izasli na ulice su stanovnici irana sirije tkz palestine turske i slicnih njima
Plaćaš državi porez i onda oni te pare daju onome ko te Ra Tom otjerao iz države.
Kad krenu protesti za mir blizi se rat ! Tako i kod nas bi pa zapucase s Holiday Inn-a
Ukrajina puca na Rusiju sa hiljadama granata, a onda Rusija puca na Ukrajinu milionima raketa, onaj ko ne razumije razliku u velićini i jačini, treba da se odjavi sa interneta
Za razliku od dosadašnjih protesta, na ovima je značajan broj pravih germana
Sve više Njemaca je svjesno da je politika podrške Ukrajini i Izraelu pogrešna i da je savez sa SAD-om uteg koji ih vuče na dno. Vjerujem da je više od pola Njemaca zdravog razmišljanja ali im je taj zločin iz WWII uklesan kao biljeg za cijeli život. Vjerojatno će iz tog razloga biti zadnji koji će otkazati tu krvoločnu podršku.
bravo za komentar
Dobro receno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kasno je. Rat je a poslije izbora u SAD obuhvatit će pola planete.