Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton je samo zaustavio rat i dao nam nakaradnu drzavu.
Eto dragi SDA ahbabi da niste 30 godina krali te sa agresorima uništavali Bosnu danas bismo bili bitan faktor u pregovorima a ne da nam drugi opet spašavaju guzicu.
Sve vidite, sve cujete a niko nista. Dodzete- odete i hajmo sve po starom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hitno zovite Inzka da se zabrine za sviju!
SAMO BOJKOT - svega što dolazi iz Srbije i Hrvatske - Krenite od sebe i uvedite im sankcije pa ćemo SVI progledati
Najveća greška Bošnjaka u njihovoj istoriji je izlazak iz YU. Tada bi i Zapad dozvolio građansku BIH u nekoj labavaj konfederaciji. Vremenom bi se i ona izborila za samostalnu državu. Ujedno su i rascepili Sandžak na 2 dela jer su muslimani u CG naivno glasali za samostalnu CG. Sada je ''Sandžak'' u Srbiji sveden na N.Pazar i 2 kasabe (TU, SJ). Ovi greškama Srbi su dobili R.Srpsku i zanemarljiv (miran) Sandžak. Hvala vam na tome.
Da ne kažem što bi BIH bila pošteđena građanskog rata jer Hrvati zbog Krajine ne bi smeli da se bune.
Glavni problem u regionu je velikosrpski hegemonizam. Ako su vladali u dvije Jugoslavije prošlog vijeka smatraju da su nebeski preodredjeni da vladaju ovim prostorima..
Možda si u pravu, ali obe Jugoslavije su sad prošlost i ti pričaš o PROŠLOSTI. Ali sad je aktuelan bošnjački hegemonizam i sad bošnjaci ''smatraju da su nebeski predodređeni da vladaju (bosanskim) prostorom''. E to je trenutni problem za srbe i Hrvate. Da nije Srbije i Hrvatske koje ne dozvoljavaju majorizaciju to bi se i desilo. Zato vi plJujete do dehidracije na ove 2 države. Sve jasno kao dan.
Ja bi da malo korigujem neke netačne izjave. Fašistička vlast u Srbiji je osnovni nosilac destabilnosti i nazatka na Balkanu.
Ne treba biti naivan i tvrditi da je ovo što Dodik radi njegova ideja. SANU i Šešelj stoje iza ovoga, isto kao što stoje iza Vučića. Vučić se samo igra dobrog policajca.
Nema razgovora sa srbima. Ukidanje RS, ukidanje kosntitutivnosti za njih, bombe, invazija, protjerivanje .. što god je potrebno da se sve srpsko izbriše iz BiH i ovo postane normalna država za normalne ljude.
Nije ovo samo tvoja zemlja.
turski otpadu , jedino vi ste ovdje uljezi.
Dobro da vidite
Diplomata iz gornjeg Brabonjišta je rekao da sve političare iz BiH treba poslati i 3 PM. Samo zavađaju narod. A ljudi žive zajedno, dijele i dobro i zlo.
Dejton je donio trajno paraliziranu drzavu
Niko od Bosnjaka nije citao tekst, nego samo naslov :) A da su procitali naslov, vidjeli bi da je prosrpski tekst :)
Apsolutno je trajna kategorija, sve dok se sve 3 strane ne dogovore da ga izmijene.
Pazi rečenice na kraju oni odlučuju hoće li Srbija i beograd i da li smiju jačati ruski uticaj? Oni zato dolaze već destruktivno nabijeni na mjesto diplomatije.. Ne vodi ovo nikuda, samo u krizu velikih razmjera.
Mislim da nama treba ovo. https://www.youtube.com/watch?v=UuSHNUTqJWo&list=RDMMUuSHNUTqJWo&start_radio=1
Samo sankcije i nato pomazu balkanskim rusima da se umire.
A vama deda Ratko..
Zašto ne sankcije i drugima i trećima a ne samo Srbima ?
potpuno pogresna, kratkovida i autisticna pilitika Amerike dovela je Srbiju u poziciju da mocne prijatelje potrazi na dalekom istoku. Mislili ste kako cete vecno ostati jedini svetski hegemon pa ce na tom fonu sve da se resava. Curak se izokrenuo, Kina je vec sad veca ekonomija od vas i raste znatno brze, braca Rusi ojacali i ekonomski i vojno i vratili se u velikom stilu na svetsku scenu. Daklem, napravili ste gosn Hil vise gresaka u koracima 90ih godina a to kosta, greske se placaju
Najveca je bila mentorstvo i sponzorstvo velikoalbanskog terorizma i velike Albanije..ubijali ste civile, razarali infrastrukturu, gadjali cak i porodilista. Zabranjenim kasetnim bombama gadjali ste pijacu u Nisu i napravili masakr, gadjali ste putnicki voz u pokretu i ubili na desetine ljudi..veliki ste vi zlocinci gosn Hil a to vam necemo zaboraviti. E zato se Srbija naoruzava, da nam neki razvratnik i pedofil ne bi opet ubijao narod i otimao teritoriju.
A sa naoruzavanjem nastavljamo, jos jace i intenzivnije. Predsednik Vucko je onomad objavio da vojni budzet ide gore za 500 mil evra za narednu godinu. Sve dok postoji agresivni i zlocinacki NATO ima da se naoruzavamo i najblize saradjujemo sa Kinom i Rusijom. Te 2 drzave brane interese Srbije svuda i na svakom mestu i sprecavaju vas da sa svojim kmetovima u UN proglasite laznu, NATO, teroristicku paratvorevinu za drzavu. Daklem, itekako je vasa zasluga sto su Kina i Rusija tuj
Promjenila se situacija, pa sad Amerika hoce da pregovara sa Srbima, da ih privoli necim na svoju stranu.