Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moglo bi doci i do upotrebe nuklearnih bombi jer u Liban ce se sjatiti preko 500.000 boraca Hezobala iz Sirije, Iraka,Irana a i Rusija bi se imjesala ako ameri pocnu rokati s nosaca aviona. Ovo je mnooogo opasnije i od Ukrajine.
@goouser jos neko vrijeme se mozete praviti kako je "dan". Ovo ako pocne tako ce brzo da vam omrkne, mnogo brze nego ona 2h bez struje.
Sto se nisu sjatili za Gazu...to je samo prica u prazno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Imam osjećaj da njih nema da bio bi mir u svijetu
Mislis na Izrael?
VitezBa Pa na koga drugog
pregazice ih
Boje se islama
Ovde ni KOKICE nisu potrebne!
Ako Izrael procijeni da mora ići u rat , ići će, da Hezbolah može nanijeti veliku štetu Izraelu je fakt, no fakt je da Izrael može razoriti Libanon, mislim da će Izrael riskirati štetu....
Cime ce razoriti? Sve su spiskali na bespomocnu gazu. A skladista NATO-a i US su prazna zahvaljujuci Ukrajini. Sve i da hoce nemaju fizicke kapacitete za dugotrajni rati. Hezbolah ima. Zato i provocira. 2006 IDF je podvio rep i napustio liban, sada ako bude rata, nemaju sanse.
Uz božju pomoć do poraza sotone
Sotone hoće nemir u svijetu
Mislim da je kraj blizu, jer nitko nista ne prica samo se gleda tko ima veci nosac aviona(klixov ai ce nas unistiti). Da vidim jesu omogućili kvačice
Bolje liabanu da izbjegne zrtve i razaranja valjda ce se nekad sve regulissti jer niko nista nece postici sem sahrana, rusevina i nastavja sukoba do besvjesti.
Izraelci javili Amerima da ce koristiti oruzje koji nisu dosad koristili bez da kazu koji je oruzje u pitanje kako bi rat brzo zavrsio. Ako dode da koriste takticko nuklearno oruzje onda je kraj izraelu.
KAKVA JE IZRAEL DRZAVA, AKO CE STANOVNICI ZIVJETI RASELJENI I U STRAHU? Zar je to taj veliki izrael, tolikom mukom ostvaren? Za koga?
Ako ih USA podrži, hoće. Jer nemaju šanse sami.
Što neko reče, citirajući pjesmu "Riblje čorbe": "Budi anđeo oswete, neka na svojj koži osjetee ..."
Sta raditi, kada komsije gledaju i nista ne poduzimaju. A mi ko nesto bi ali od toga nema nista.
Ovo me brdo podsjeca na nas Grdonj u ratu. Bas ovaj svijet voli rat, a ne kaze se dzaba ko ga volio u kuci mu bio.