Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve ode u PM
Sudnji dan u najavi...
I ovo Ameri kuvaju jer su dobrovoljci iz S.Koreje poceli ratovati u Ukrajini na strani Rusa.... i plus S.Korejaj daje granate Rusiji u zamenu za hranu....... isto kao sto kuvaju u Iranu jer daje dronove Rusiji...dakle zele da uniste saveznike Rusije po bilo koju cenu
Od straha, moraju se prijaviti inace ode vugla.
Amerika je svukud po svijetu kost bacila, i odabrala saveznika, tj. Proxy ratnika koji ce za njene ciljeve ratovati. Ukrajina, izrael, juzna koreja., Tajvan. Nemere ovo ni njima na dobro izaci
Svi američki saveznici čačkaju mečku u p..ku.
Tako je brate Milutine. Kad god vidimo da naši (Sjev. Koreja, Venecuela, Bjelorusija, Rusija) krenu u neku mobilizaciju ili agresiju, samo recimo da su za sve krivi američki saveznici i problem riješen. Ove naivčine na klixu će sve nama povjerovati.
isti narod a toliko mrznje. Gdje ovaj svijet ide to je za plakati
Malo ratova pa daj još jedan. Ovo je lančano krenulo a u Evropi ektremna desnica sve jača. Ne piše nam se dobro
kako neko zakuhava - zavadi pa vladaja
Kime ne boj se vas i srba 300 miliona
90% BiH žali za vremenima kada smo ličili na ovu državu
Ni u kom slucaju nismo licili na ovu drzavu, a najbolja stvar je bila ta da svaka budala nije mogla da kaze svoje misljenje!
Jedino kad smo ličili na Sjev. Koreju je bilo za vrijeme Đure Pucara Starog. Već za vrijeme Branka Mikulića smo bili svjetlosnim godinama ispred njih.
E vala ovaj put ću biti ratni profiter necu se zeznuti kao prošli put sve fino kao dobar ja i pošten eee neš' ovaj put biti glup
Krhni je Kime, nek sve gori
On vodi Korejski narod u pakao a mozda i u nestanak
Treba jedanput i Sjevernu Koreju riješiti ovih klovnova
Ma nemoj! Njega i njegovu drzavu je njegov otac obezbjedio sa prvim atomskim testom. On danas ima NAJMANJE 20 operativnih atomskih bojevih glava i balisticki nosac (raketu) dometa 6 hiljada km. ON NIJE KLOVN!
hajd da malo rasterete muslimane
Hajde više stisnite petlju, ja bih i volio da počne drugi korejski rat jer je to jedini mogući način da se svrgne zli juche režim/sekta, juche je ideologija koja kombinira staljinistički koncept socijalizma i naravno korejski ultranacionalizam, dakle spoj dva strašna zla, 90-ih je više od milijun Korejaca umrlo od gladi samo zato što je Kim jong il odbio uvesti slobodna tržišta iz svojih sebičnih razloga, Korejski narod sa sjevera mora dočekati konačnu slobodu !
Postavlja se pitanje za neuke šta je radila Amerika prije 70 godina na korejskom poluotoku?
Ukratko, rta rdir ana nacija
Kim se boji započeti rat jer mora onda narodu dati oružje u ruke a zna kako bi to onda završilo. Imaju 1,3 miliona vojnika a svi vojnici im hodaju bez oružja osim onih na granici.