Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, napokon i od njega jedna pametna
Mic po mic Aušvic ...
Ovaj covjek je sramota za hrvatski narod. Njegov rijecnik je za kafanu ili mozda lov na medvjede. Nikako za HR koja je clanica EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidite da covjek ne lupa gluposti samo kad je BIH u pitanju.Njemu to ide.
prvo mozak pa jezik onda sapun
Što ti je država, hajmo odmah na razgovor. Ne ko u nas u Bosni, političari se takmiče ko će više hraknuti na državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
posljedice druzenja sa Dodikom
kad pročitam izjave ovog socijaldemokrate kosa mi se na glavi digne pri pomisli kakvi su tek desničari u hrvatskoj
Ovom je brži jezik od pameti. Što na um to na drum.
@divaja A opet naglasavam da ne opravdam takve postupke tj nametanja vakcinacije jer je to moj,tvoj, bilo ciji licni izbor i ljudsko pravo.Napisao sam to u kontekstu da neko kritikuje nekog drugog a isto ili slicno radi kod sebe.
@divaja A ako ti bez tog covid certifikata ne mozes uci u javnu ustanovu gdje trebas zavrsiti neku licnu papirologiju zar isto nije jedna vrsta lock down-a? Vidis da ti samim tim namecu da se vakcinises ako nisi prebolovao covid ili ti namecu da platis test.
Podrška Austrijancima koji podržavaju lockdown, bitnije je sačuvati kolektivno zdravlje ljudi nego pustit budale da šire virus i ugrožavaju tuđe zdravlje.
Bošnjo nema pojma šta se događa u Austriji jer nije pročitao na klixu, ali zato zna da treba pljuvati po Milanoviću, za to ste dobro isprogramirani
Eto ti imas pojima🤣
U pravu je Milanović.
Milanović je komad budale
Neka neko konačno ovo sa covid potvrdama i zabranama nazove pravim imenom. Fašizam u punom sjaju se vratio u Evropu.
Cuj fasizam??? hajd da je rekao teror nad ljudima itd. pa sve on jjebo gubavo fasizam hahaha
Znaš li šta se događa u Austriji?
Znam!!! za nevakcinisane TOR! tako i treba sa stokom koja se nece vakcinisati. Mogu da kupe sebi hranu i na posao a nemogu gdje ide normalan svjet da zagadjuju okolinu stoki sitnig zuba bez repa tako i treba. U austriji je disciplina nije kao kod nas divljaci sa balkanskih vukojebina.
Pa zar i njegova Hrvatska nije uvela covid propusnice jer koliko ja znam od juce se tamo u javne ustanove ne moze uci bez te propusnice.Odmah da kazem da nisam pristalica takvih mjera tj na svakom covjeku je slobodan izbor hoce li se vakcinisat ili ne ali ako radis istu stvar u svojoj zemlji ne mozes druge kritikovati.
U austriji su zabranili kretanje nevakcinisanim građanima bez "potrebe", u hrv to nije slučaj
Ova horvatska zaba krastaca se opasno uzdigao. Neko ce ha morati spustiti na zemlju.
ovaj lik mi je preodvratan,al sa ovim izjavama se slazem...
Majkemi ovaj picek nije normalan 🙃