Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt IZRAELU genocidasi
I Amerima
free palestine...smrt ljubiteljima sratka mladica....
Kada vidim Gazu i uporedim sa Bosnom, shvatim da je Bosna opasno stradala, poginuli, poruseno itd a gdje je silovanje itd. Kapa do poda svim bosancima koji su prezivjeli rat, narod za primjer u borbi i strpljenju!
Izraelci po uzoru na hrvate(oluja) prave etnicko ciscenje (genocid)
Pravde nema, postoji politika i interes. "Mali narodi" moraju biti mudri i znati kako da se postave jer kurčenjem mogu nestati sa lica zemlje ako se sukobe sa interesom velikih sila. Sad vam je jasno što MZ nije dopustila Bosni da oslobodi teritorij kao što je Hrvatskoj dopušteno.
Sef UN upozorava EU je zabrinuta Ostali najostrije osudjuju
trebate svi preći na katoličanstvo i onda će biti mir
U tom uništenju učestvuju i naše bajne komšije četoujkani sa iskazanom podrškom od samog početka sukoba.Još više su potvrdili svoju mržnju prema BiH i svojim komšijama.
srednja bosna,sarajevo tuzla i zenica=gaza, bosanska krajina=zapadna obala, davno sve skontano
Zar niko na svijetu nije u stanju da ove ljude dovede za szo da se dogovore da podjele teritoriju i mirno žive?! Djeca ginu u Gazi svakih pet minuta pogine čovjek u Gazi. Izraelci su zauvijek izgubili mir.
Pomračenje umova. 😔
Cionisti su pokupovali pola svjetskih lidera da budu njihovi poslušni psi i da šute na njihove genocidne planove
Samo u Indoneziji, najmnogoljudnijoj muslimanskoj zemlji javilo se 20 miliona dobrovoljaca. Muslimanski svijet naoko ćuti ali vulkan se budi.
Ima Izrael i Usa dovoljno atomskih za takve
Kada vidim Gazu i uporedim sa Bosnom, shvatim da je Bosna opasno stradala, poginuli, poruseno itd a gdje je silovanje itd. Kapa do poda svim bosancima koji su prezivjeli rat, narod za primjer u borbi i strpljenju!
Pretpostavljam da govoriš o turskoj okupaciji bosne, poturčavanju stanovništva, nabijanju na kolac, ubistvima, silovanjima ...
Rat u Ukraini se vodi radi ljudskog resursa naseljavanja bjelog krscanskog stanovnista u Europi i Americi. Zeli se stopirati islamizacija Europe te dalji nestanak bjele rasu u Americi stim što će se naseljavati izbjegli ukrainci. Radi se na obezbjedivanju teritorija na tlu Ukraine i novoj Jevreskoj drzavi koja bi trebala da nastane na teritoriji ostatka Ukraine. Bojim se da su Jevrejskoj drzavi sa Arapskim susjedima nazalost izbrojani dani i toga su Jevreji u danasnjem Izraelu svjeni.
Biču kratak. Biče rata ...
Neće ni jevreji u Izraelu do beskraja ugnjevati sve oko sebe. Ne znam kako ih nije strah budućnosti. Istorija se ne mjeri u godinama već vijekovima, npr. USA nije postojala prije 250 godina.
Isto važi i za Bosnu, Hrvatsku i Srbiju. Umjesto da mislimo o budućnosti i oslonimo se jedni na druge. Samo sadašnjost je svima u glavama.