Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, bagra zapadnjačka se poziva na pravne regulative dok zmire kad cionisticki fasizam dok cvjeta u Gazi. Majku vam vasu pokvarenu
Kad su Bosnjaci bili okruzeni pod embargom Amerikanci su objasnjavali embargo i zasto ne zele da daju oruzje Bosnjacima sa argumentima da ce se nastaviti krvoprolice ako posalju oruzje Bosnjacima, da je to istina da nisu htjeli krvoprolice ovaj rat bi bio zavrsen za sekundu kad je pocelo 1992. U zaljevskom ratu su intervenisali za sekundu.
Amerika - najvece zlo na dunjaluku! Dabogda se raspala...
U biti gotovo sve navedene države podržavaju Izrael, pa možemo govoriti o pro izraelskoj koaliciji.
Kako se ono kaze: Ko kaze da smrdi, on je sam vjetar pustio!
Amerika samo ona hoce da ima pravo koga ce da bombarduje i pomaze a to su njeni pogani interesi od jevreja a ko se brani ili hoce da pomogne ugnjetavanim palestincima eeee to nije dobro neka se zapita vise Amerika sta radi i sta zastupa nije sve kako oni gledaju na svijet????
Hahahaha gledaj licemjera gledaj licemjera, a što kokošari jedni pogani niste osudili GENOCID nad Palestincima, hiljade ubijene djece vi šutite, krepali od gladi da Bog da. Samo udrite Huti imate podršku naroda cijelog svijeta.
Amerika svjesno pomaže ubijanje civila u Palestini a sad se poziva na pravne norme. Krajnje licemjerno.
Odpor je postao obaveza!! Free Palestine 🇵🇸
Huti samo treba da kazu da ne vide nikakve brodove u Crvenom moru, kao sto ni Ameri ne vide nikakav genocid u Gazi.
samo je americkoj "demokratiji" mogao na um past koncentracioni logor kao Gvantanamo, Gaza da bude BAU 25000 mrtvih civila u 2 mjeseca, "oruzje za masovno unistenje u Iraku", "Bin Laden", pecinari koji naciljaju avion u Pentagon i oba twinsa sruse, Sloboda Za Irak, 500 000 mrtve djece "vrijedno" sankcija.... i tako dalje..... mozda sam nekad i mislio "a mozda je" sad vidim da je to samo fabrika lazi za lakovjerne i budale....
Kad pogledate malo sa vremenske distance glavni problem sukoba,ratova i nestabilnosti u zadnjih 100 godina su Jevreji i Izrael. Uvjek su oni jedan od faktora u sukobu.
Ne bi oni nista mogli da nema Amerike - najveceg zla na citavom dunjaluku...
tako je "demokrate" nek ste Him rekli: ako pokusavate zaustaviti genociid snosit cete posljedice"
Huti: giv no fak Joe
Dajte drzavu Palestincima na osnovu granica iz 1967 i rjesena je situacija. Kad pogledamo sta su Ameri nudili Palestincima za vrijeem Trumpa vidimo zato su Palestinci odbili to naime u sporazumu nema pola teritorije Zapadne obale vec nekoliko odvojenih enklava i citav pojas granice sa Jordanom je preuzeo Izrael, i sto je skandaloznije jeste da istocni Jerusalim koji pripada Palestini po UN rezoluciji je dat Izraelu, a oko Gaze dato im je malo vise Sahare kao da ista vrijedi sahara pjesak
Pogledajte mapu i uporedite sa granicama iz 1967 UN Rezolucije https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b0/Trump_Peace_Plan_%28cropped%29.jpg
vjestacka drzava izrael nisu metra inali u rme drugog svjeskog rata ljudi i orimili oni tako varacaju
Sta ce Amerika u Crvenom moru? Idete štitit nekog u Jemenu? Dosta je i vas više. Jemenci su najčasniji muslimanski narod. Ko mrzi Jemen, ili je mentalno zaostao, ili mu je mozak medijski ispran i sluga je Zapadu! Viva Jemen!