Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije napad na Hute nego napad na Jemen
Obratite pažnju na medije kako samo ističu Huti Huti Huti, to je planski to je stavljanje etikete da bi imali fokus na pogrešnu stvar na onu koju oni žele, napadaju jednu državu a ne neku grupu ljudi
Nije napad na Hute nego na legalnu vladu države Jemena. To što je teritorij podijeljen djelimično. Pa glavni grad kontroliraju Ansar Allah. Znači to je ko da napadnu Bošnjake u Sarajevu i kažu napali smo pobunjenički pokret Bošnjake. A ne Bosnu i Hercegovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čekaju se Bošnje da krenu. Kao Iranski proxy. Ajmooo Bošnje pokrenite se.Aktivirajte bure baruta haha
piraterija je kaznjiva
Napad na JEMEN
Nedostaje mi vrijeme kad se ratovalo pošteno i otvoreno. Ovo govnarenje i s jedne i druge strane mi ide na živce. Ispade da se svi samo brane. Jbt, niko ne napada — samo se brane raketama, otmicama, terorizmom, bombama.
Ispalili 100 miliona u raketama ubili 5 ljudi i 6 ranili...
Iran je srbija bliskog istoka, Hizbala je Vojska Republike Srpske, a ovi Hutiji su srbi sa Kosova. Samo tuci Ameriko, gazi sve pred sobom Velika Britanijo, i ne obazirite se šta fašisti misle o vama!
jedina nacija koja ima mŭda i koji su iskreni prijatelji palestincima
osim tebe naravno !
Molim Allaha da vas sacuva od kjafira
Amerika je sila država koja je nastala na genocidu razvijala se i obogatila kroz vršenje genocida i na kraju će i platiti cijenom raspada zbog istog... Nadam se da ću doživjeti njihov strmoglavi pad
Podrška Yemenu u odbrani od Terorističkih američkih država i njihovih pudlica uk-a
Rokaj teroriste!
potomce Pavelica Ante hoce rokace Partizani Huta i Partizani Hamasa cioamericke terroriste i ciojenkiji ce da zavrse na dnu crvenog mora ko i tvoji terro.risti na dnu blajburske jame
Da objasnim ovima. F-16 ne može da poleti sa nosača aviona. On leti iz baza sa zemlje. Mogu letjeti F-18 Horneti i ostali avioni sa nosača aviona. Tako da u Jemenu nije bilo F-16 iz Bosne. Drugo, F-22 Raptor nikad nije imao vatreno krštenje, nikad nije korišćen u borbama, niti će. Jer to je onda WW3. Treće, američki brod da je potopljen, napali bi direktno Iran.
a četvrto stručnjak ?
Ovih ko*ojeba 😂
Poslanik A.S je znao duh Jemenijaca . The Prophet Muhammad (PBUH) is praising the people of Yemen for their strong faith and wisdom. Narrated Abu Hurairah: that the Messenger of Allah ﷺ said: "The people of Yemen have come to you. They are weaker in heart and softer in understanding, faith is Yemeni and wisdom is Yemeni".
Ovako će Dodiku biti uskoro