Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi rekao da će šačica loše naoružanih - braniti čast i dostojanstvo muslimana a Arapi kliču Ronaldu i šmrkaju koks.
Ovi momci mogu biti mjerna jedinica za daMu. Spartanski junaci danasnjice.
Samo me interesuje sto su do sada potopili!!!
Ishcu gujici chepa…
ovi huti upravo rade ono sto ameri obozavaju a to je razlog za dolazak dugotrajne demokracije i u jemen , fino ce ih pustiti dok ne urade neko veliko sranj3 a onda stize demokracija na tenkovima i nosacima aviona
braca❤️
koliko su ih potopili?
Pa sta cekate kad ste gazije uradite to. Hocete al u k***u valja primit onda demokraciju.
Dobili od Irana sve što im je potrebno
Huti su otjelovljene Napoleonove izreke moraš izbjegavati duge borbe protiv svog neprijatelja, jer ćeš ga naučiti svu svoju umjetnost ratovanja.
Zelene beretke svoju sudbu kroje, junak do junaka nikog se ne boje :)
Smidel ko brodom ha????
Ovi ljudi na stočnim vagama mjere težinu mudda
Veća muda od Agana Bunića
ovi se ne šale al kad im pukne po glavi biće kasno.
Ne možeš njima ništa jer oni ništa i nemaju izgubiti. Saudici ih mlatili godinama i ništa im nisu mogli i sad im ne pada na pamet da sa njima zarate. Kao što reče ona cura iz sandžaka: ne možeš uništiti umet kojem smrt nije kraj!!!
ode nafta od utorka rego