Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaznija je informacija da je projektil preletio distancu 2000 km za 11,5 minuta.Znachi hipersonicni projektil.izrael je aktivirao i protubalistichke presretache ali nije uspio presresti projektil.Pogodjen je vojni objekat.Huti su objavili da je ovaj projektil samo poruka i dokaz da posjeduju takvo oruzje.Najavili su operaciju strateshkih udara u narednom periodu.
Idi pa pomozi Hutima.
Cim vidim "preuzeo odgovornost" znam da je maslo Benjamina Netanyahua.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim saudijce i ostale tzv muslimane da vide ko su pravi predstavnici muslimana
Ne uvlaci sve muslimane u ovo. Mi u bosni nor zelimo prvenstveno mir, tj da stradanje palestinaca prestane. A od arapa ionako nikakve pomoci nema
Haj mali de ne se ri...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jemen ima pravo na odbranu
Huti su legende! Najjači su!
Prešla put od preko 2000 kilometara! Nisu pomogli ni dva američka razarača ni francuska fregata koji se nalaze u Crvenom moru. I oni hoće protiv ruskih hipersoničnih koje mogu da nose nuklearne glave a ne mogu se ni od Huta odbraniti. Gotovo je sa zapadnom hegemonijom. Polako joj se bliži kraj.
Pakuj kofere za rusiju
Nekada davno, dok su novine bile profesionalne, za ovaj clanak bi pisalo "Preneseno iz Times of Israel" uz napomenu "Prevod i obrada A.L". Ali, to su davna vremena ali ja jos ne mogu da se naviknem.
Ti si malo bolestan i zarobljen u stvarnosti.
Bravo jemeski junaci! Partizani i antifasisti 21. veka. Kako rokaju ove kapice.
Alkari iz Jemena HUTI pravac u sridu.Nastavak pripetavanje što bi rekki u Sinju na Sinjskoj alci.ha,ha
de pokrijte se ponjevom. zakosno je sto naivci misle da su Huti nekakav fakator, a mogu biti zbrisani za 24 h ako je to potrebno
De nam objasni, sto ih ne zbrisu ako je to tako lako. Bio je Roosevelt nosac aviona mjesecima pa je na kraju pod cudnim okolnostima otplovio. Ozbiljni ljudi tvrde da je necim sa obala Jemena pogodjen. Ne ide to tako prijatelju. 2/3 izraelskog uvoza ide preko egipatskih luka jer je EILAT luka stala sa radom zbog napada Houtija.
pa ne zbrisu jer nisu stvarna opasnost, a svojim djelovanjem opravdavaju ovamo vojne akcije. Prije ovog rata, svi su imali miskjenja o Hamasu, Hezbolahu kao nekim vojim faktorima. kakvi vojni faktori, sta su konkretno uradili, nista ! to je narod zaostao, tehnoloski unazadovan, neobrazovan i taj narod vode vjerske viđe emocionalom manipulacijom. stvari su jasne
Sta ce im tek Iran poslati.....
Ako smatrate da vam ide dobro onda samo nastavite. Ali bez kukanja da su vam djeca gladna.
Houti ne kukaju.
Promakli ti apeli o humanitarnoj katastrofi u Jemenu zadnjih 10 godina?
C i o n i s t. kako odvratno zvuči i
Pogodili neki praznu njivu i dali izgovor ovima da istresu bombe na Sanu.
Ne da Klix nista protiv sejtana da se napise
Allahu ekber... MasAllah
Huthi, samo roo. Kaj. Te! Puna podrška.
Cim vidim "preuzeo odgovornost" znam da je maslo Benjamina Netanyahua.