Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jemencima čovjek samo može skinuti kapu i diviti im se, svaka im čast, velika nacija!
Koji Jemenci, Hutisti ili iz Republike Jemen? U Jemenu je od početka rata preko 40 000 djece umrlo od gladi, ali koga to briga je li tako? Sve je to u redu jer muslimani ubijaju muslimane, nisu židovi? Idi tamo pa im se divi.
Ovi ljudi su svoje duse prodali bogu i on bih ubrzo u milionima a mozda i miliardama mogao dovesti sebi jer oni ne vjeruje u ne plase se atomskog oruzija a meni se cini da ce bas na njima masovno bas to oruzije upotrebit !!
Oni imaju takvu geografiju i na kopnu i prema moru da im ne može ni Rus ni Amerikanac ništa kao što nisu uspjeli ni u Afganistanu. Najbolje oružje koje dobijaju obilato iz Irana čuvaju u planinama koje su ispresijecane brojnim kanjonima vadija. Ko smije se usuditi ući u te kanjone? A atomsko se tako ne poteže za šta je dokaz Kubanska kriza.
kliks krade pluseve
A sta ti tacno znace ti plusevi jeli imas neku korist od njih?