Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji častan političar. Sve su lijepo isplanirali, dohodak, penziju, imunitet pred zakonom, manipulaciju medija. Zato se NIKAD pozicija i opozicija ne "prozivaju" za najbitnije stvari i probleme društva. Jer kad opozicija dodje do vlasti, i njih čeka deo kolača. Korupcija, nepotizam, stranačko zapošljavanje, tenderi itd.
Kako odvratno, paraziti ljudskog drustva
Jedino su kod njih uhljebi bahatiji od naših
Onima koji prave ovako glupe zakone I razbacuju pare im se treba na mjestu osuditi doživotna robija bez mogučnosti izlaska. Pa da vidimo koliko če glupana iči u političke kradze. Ovo je zlo prema čovjećanstvu prvo pa svom narodu I državi drugo.
ahhahahahhahahahhahahahahah joj brate sta se desava
Ja trebam samo 2 mjeseca te nadoknade.
Ovo nema ni kod nas
Eto ti poslovne ideje Boakire
Zato nasi premijeri nakon karijere se zaposle u bingu,jedva kraj s krajem..
https://www.youtube.com/watch?v=pur2dnhlh9I&t=27s
Genjca za novog premijera UK
Pametan potez da se povuce. Da sad eksperimentise sa novom ekonomskom politikom dok je mediji i stranacke kolege pritiscu je suludo. Ovako se fino povukla i pristojno je osigurana.
I ja bih bar mjesec dana ako moze , dosta bi bilo :D
9.500 funti mjesečno, svaka čast Liz.
Kad ovo Čović pročita, ako čita uopšte, pa zaganja Šmita da mu sredi i malu doživotnu naknadicu, da ima režije da plati.
Ovo se zove: „rodij me majo sretnog, pa me na dzubre baci“
sta je ona sebi umislila da je Angela Merkel