Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno u zapadnoj obali, egzekutirali mladica, prvo ga ranili pa prisli vozilom izresetali ga dok lezi dole. To su zlocinci da ne mogu veci. Postoji i snimak.
Gaza ce biti zadnja stanica vasim teroristickim vojnicima.
ko je u okruzenju idf ili hamas ?
Trenutno hamas, ali lopta se okreće :)
Mogu im dostaviti sve osim damu...
Jako bitna vijest. Ako može u buduće da se ne izražava u tonama. Preciznije molim Vas. Ovako ostajemo uskraćeni za informacije.
IDF je naziv koji koristi izraelska okupatorska vojska u Gazi, i koja pred ocima cijelog svijeta od 07.10.2023. god. cini genocid nad golorukim palestinskim narodom, koji je zatvoren u Gazi u najvecem logoru na svijetu pod otvorenim nebom.
https://www.instagram.com/reel/C0tSl5dKB7D/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Tako je kad misliš da si superiorniji od čitavog svijeta Ni amerikanci vam sad nemogu pomoći
Jedna u istoriji od najbrutalnje i sramne vojske to je IDF koji samo djecu ubijaju. Obicne dobro naoruzane piśkice. Postoji jedan snimak gdje izraelski vojnik šuta nogama u nekoj srušenoj djecjoj trgovini šutira djecje igracke i ismijava se i govori: nema vise igre" Imao sam utisak da je IDF jedna humana armija al su sramota covjecanstva barbari
Sve to da se vrsi pokolj na civilima