Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguce samo jedan, steta.
A zamisli hrabrosti pa lestinskih ratnika koji žrtvuju svoje živote da se osvete ovim zlocincima
E sada mu zna se prziona ide.
Masala
x10000 ako Bog da...
Zasto Klix novinarcicu pises naoruzanih napadaca? To su borci pokreta otpora. Na ZO ne vlada Hamas, nego Fatah. Bolje da si malo istrazio tu temu novinarcicu, pitao se gdje su Palestinski organi, policija, sta rade, ko se zapravo tu sukobljava i koji su razlozi.
Tako mlad a već natanyahu
Breaking News! Poginuo jedan Izraelac!
Sad mu vise nije do osmijeha
vidi slatke kapice za ventilic hahhahahhaha
Poznatu je da cio ni sticka propaganda objavljivanja iskljucivo nasmijanih lica na fotografijama, kako bi utjecali na mase, pribavili simpatije.
Ovo Klix sad počeo smrtovnice i f u t sk i m vojnicima objavljivati. Nevjerovatno! Šta mu imaš slike objavljivati? Postavite slike žena i djece koje je isti uništio a ne njegovu.
Četiri vojnika IDF-a su tom prilikom pogođena od naoružanih napadača Ovako pise Klix ovi su IDF a ovi naoruzani napadaci ispravno je obrnuto branitelji svoje zemlje su pucali na okupatore svoje zemlje
Tako je brate! Ne znaju oni drugacije napisati kad rade samo copy paste. A vjerovatno i ne smiju.
Nema mira dok se neoslobodi Palestina.
e da nije on da je stotinu drugih
"Naoruzani napadaci", cekaj malo klixe! Ne mogu biti palestinci napadaci ispred svoje kuce, valjda bi trebalo da u tekstu stoji da su izraelski traktoristi napadaci. kako ja mogi bit napadac kad neko dodje u moju avliju sa puskom????
Klix, to je isto kao da baranioce grada nazivaš napadačima, četnicima znaš imena i objavljuješ im slike .
Mašalah!
Masala pa aBd x10