Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako su nama i za Markale govorili..
Ne samo za Maklale, u zadnje vrijeme kod Marica u emisijama gosti ubacuju Markale 1, Markale 2, Vase Miskina, Pivara...itd.. sva ova rezirana masakra su imala cilj da ocrne neduzne Srbe i proglase ih krvolocima.
Ne , ubice , zlocinci , krvnici , silovatelji , pocinitelji genocida. Bespotrebno spinujete. Svi ste vi isti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako da ne, kao sto su srbi rekli da smo mi bosnjaci gadjali pijacu Markale ...!
@xamirinec vam je vodja trojkaskih botova koji sam sebi nabijaju lajkove.
Pokušali su mnogi da pronađu barem slike tih 240 tijela mladih sa fešte, i nisu našli. Snimci mladih koji trče su zapravo snimci sa koncerta koji je bio 3-4 dana ranije. Zana se i koji je pjevač bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ebem mi li vam najmilije zidovsko,Hitlere ustani iz zemlje gdje god da si
Zasto bi ovi dali rok i rutu kojom ce civili izaci iz gaze i onda pred ocima citavog svijeta te iste civile na istoj toj ruti ubijali,zar neko misli da je isilovski hamas mogao dopustiti civilima da se tek tako evakuisu,pod jedan ostaju bez zivog stita jer se kriju iza civila od dana svog nastanka,pod dva ovim su i zastrasili dobar dio stanovnika da ne idu pa sacuvali dio zivog stita,pod tri pokusali ovo predstavit kao djelo zidova,nista hamasovi govnari nisu puno bolji od cionista.
Lažu mamu in cionističku, lažima se služe od samog početka. Na lažima grade mjesto gdje borave, neću reći državu, jer njihova država i ne postoji. Doći će te na red cionisti, polahko. Ummet je još uspavan, a ovo je alarm za obračun.
ČIFUTANERI SU OD ZAPADA DOBILI DOZVOLU DA SVIM MOGUĆIM NECIVILIZACIJSKIM METODAMA MOGU PRVO GAZU PRETVORITI U PRAH I PEPEO, A POTOM JE TRAJNO ANEKTIRATI.
Lazovi i gadovi jedni.
Hajde samo razmislite malo,Bog vam je dao glavu za to. IDF ih tjera zato da ne poginu. Možda i hoće da uzmu teritoriju tu,Izrael. Sa tim se ne slažem ali neka sada to. Kome je u interesu da oni ostanu tu? Ako ostanu ovi ne mogu napasti-i nisu napali još. To je samo u interesu Hamasu. Samo malo razmisliti,fakat nije teško!
Ista fašistička genocidna taktika kojoj smo mi bili žrtve 90-rih. Neko je od nekoga prepisao.
Koliko znam,Netanjahu je primio dodu ,mozda mu mile nesto dosapnuo...
A , šta če drugo nego ovakvu bljuvotinu kazati fašisti...?
Onda je IDF koristio sve one civile u Izraelu kao zivi štit, majku mu... šta da se radi.
Srbi iz 90 god, Hitler iz 40 god, i ovi cionisti danas. Ko je gori od goreg? Ne znam.
Kakvi komentari tacno ce smak svijeta dobrodoci da se ugasi ova rasa.
Sjetite se bezočnih laži tokom plandemije, pa im vjerujte i dalje!
Svi vi koji ste pelcovani mrna vakcinama otrovani ste od strane iste ove cionističke hazarske mafije koja vrši masovna ubistva u Palestini! Njihovi su i who i farmaceutska industrija!
Bolesnici jedni koji gađaju civile. Čitav internet po svijetu običnih ljudi ne može vjerovati i vidim svi komentarišu isto da su ovi gori nego nacisti
Monstrumi