Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli nas neki organ.Kabiri vam naložio ovakve članke.
EPP,provaljene su vam slabe tačke i niste jaki kao sto se predstavljate p o b i l I ste 50 hiljada civila u Gazi i to je vas uspjeh, u borbi sa pravom vojskom,jednog dana ćete biti poraženi, strasno z g a z e n i
Iran je raketirao Izrael, ako te netko udari imas pravo da se branis, ne vidim problem u izraelskom rakeketiranju Irana, a osim toga izabrali su vojnoindustrijske mete. Nadam se da ce na tome stati, ako Iran raketira ponovno Izrael, ocekujem opravdano izraelsku reakciju.
Licemjerni zapad i sva ostala svjetska arogancija u buduca 1000 godina nemaju pravo bilo kome držati predavanje o ljudskim pravima nakon sve ove zlocine u Palestina i Libanona.
Zapad boluje da gleda neka bombardovanja Muslimanskih zemalja
Neznam kako je moguće agresorsku vojsku zvati odbrambenom?
Veliki uspjeh gađati sa 300km udaljenosti
zašto ne objave razgovore sa pilotima helikoptera kada su svoje ljude ubijali
Naletili na runjav nos. Nije ovo irak kad je cnn uživo prenosio bombardovanje bagdada. Sretni što su se živi vratili
halo klix Fascism, Nazism, genocide = Israel = saveznici
Citajuci objave na klixu imali smo predstavu da Iran nije imao nikavih posledica. Onda odes na youtube i pronadjes snimke gde rakete opasno udaraju u teritoriju Irana. https://www.youtube.com/watch?v=sdGKy9RNI8E&ab_channel=StratNewsGlobal
Podsjeća na razgovor vanzemaljca. Moguće ja da su. Iz. Ra. El. Ci. vanzemaljci koji su došli kolonizirati Zemlju i pritom izbrisati s nje ljuuu deee!
Jer je očito da nemaju u sebi ni trunke huuu maaa nooosti
Pokazali jedni i drugi da mogu da prođu PVO, ali to ne mjenja činjenicu da je Iran ogromna zemlja sa 2 miliona vojnika i 85 miliona stanovnika.Iranska vojska sa rezervistima ima skoro pola stanovništva Izraela.
Prosla su vremena kada je brojnost davala veliku prednost u ratu. Danas opremljenost vojske savremenim oruzjima daje prednost drzavama. Iran je nemoguce poraziti, sem nuklearnim oruzjem. Na zalost Izrael poseduje oko 80 nuklearnih glava, sto tu drzavu cini vojnom super silom. Bojim se da ako se Izraelci osete ugrozenim da ce biti spremni i za taj cin.
@goouser1716649002 a kako znaš da Iran nema bojevih glava? Iranska namjenska industrija sa sjevernokorejskom isporuče više municije Rusiji od čitavog zapada Ukrajini.
Koga ovo interesuje ?? Samo su se blamirali kod Irana
Mi smo uz Izrael
koliko koza fali sve vise i vise cini mi se
Dobijaju clanke iz ureda Americke ambasade, retorika je sljedeca, u izraelu su fabrike samo ostecene ovamo unistene,izraelski vojnici se samo ozljedjuju ovamo ginu