Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe dragi, gdje su slike hiljada talaca u Izraelskim logorima? Gde su slike silovanih talaca u Izraelskim logorima? Gdje su slike žena i djece koje asrail hapsi svaki dan i odvodi na mučenja? Ništanije vam gazda dao odobrenje da pišete o tom. I kao svaki put do sad, na kraju će se uspostaviti da je IDF eliminisao svoje taoce.
Država či obavještajci ubiju predsjednoka Irana, pa vodju hamasa na najzaštićenijoj lokaciji , prave se da nisu znali šta će biti u oktobru je la.
Zabranio Kabiri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
super opravdanje za ubistvo 45 000 ljudi, od kojih su pola djeva mlađa od 15 god.. Što Baiden nije time ogorćen...... g...o jedno
HAMAS ih nije ubio dok ih nije IDF
Da se ovo desilo u Švetskoj normalno je da bi se svi zgrozili ali s obzirom da ovo objavljuje izrael koji se ne zgražava ni na 250 hiljada ubijenih Palestinaca od 2008. Godine do danas većinom žena i djece djeluje kao sarkazam!
Fun fact: Kad zelite javno da istupate kao medijski 'taoc', morate potpisati NDA (non disclosure agreementi sloziti se da cete se za vrijeme trajanja istog sto se javnosti i medija tice biti materijal za sirenje agende u politicke svrhe. Kako znati da je ovo efikasno? Tako sto ste vec duboko i debelo emotivno investirani u moderne kecere, haha.
Tužno, troje mladih baš tužno i Bajdemu je srce slomljeno; da je imalo osjetljiv i na druge žrtve, srce bi mu se pretvorilo u kašu.
Nisu napisali ko ih je dokrajcio
NA X PLATFORMI HILJADE SLIKA KOJE SAMI STAVLJAJU IDF VOJNICI AL ZANIMLJIVO DA DO SADA NISMO VIDJELI NIJEDNU SLIKU UBIJENOG HAMASOVOG BORCA. JESMO JEDINO GDJE UBIJAJU TRIJICU KOJI VEC LEZE U BOLNICI AKO I ONI NISU OBIČNI CIVILI. A VIDJELI SMO MNOGO SNIMAKA GDJE HAMASOVCI SKIDAJU VOJNIKE IDF-a. ČUDNO ZAR NE?? EDI
izmisljeni likovi
KLIX-KABIRI-MOSAD= IZRAELSKI LOBI ZA BIH. MOGLO SE PROGUTAT KLIX- DINO I DUBAI AL OVO NE. EDI
A zasto niko ne pise o nasem uzniku koji je u haskoj sudnici skoncao zivot od make I nepravde.
Zakon je uvijek bio na strani jačeg i tako će da ostane.
Klix sebe smatra najboljim portalom u BiH? Hahhaa..grohotom se smijem,cenzura i amaterizam su im glavne osobine,budite posteni pa ne brisite kritike..
Naravno da je to notorna neistina i cista propaganda da pokrije i da izgovor za napade na Zapadnu Obalu
50000 vs 6 !!
Fdi ih ilubi Zbog klixa moraš rječi izvrtat
Zbog cega bi hamas pobio zarobljenike koje moze zamijeniti ,a prije toga ih godinu dana drzao na zivotu...nema logike...to je bila neuspjesna operacija izraelske vojske gdje su ubili svoje ljude greskom...sad treba okrivit druge...desava se
Valjda ti je jasno da nalaze tijela koja su vec u fazi raspadanja, a ne osobe ubijene 2h prije pronalaska
A da neko napokom posjeti redakciju pa im objasni uživo?