Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laž, isti ovaj je pokazivao onaj "raspored" za smjenu, a ono obični kalendar. Kao i priča da se ispod Al-Sifa bolnice nalazi baza Hamasa. Ko vjeruje ovim zlotvorima ne zaslužuje ništa dobro.
Klix opet zaboravio procitati prevod teksta koji su uzeli pa prenesose i propagandni ton. Ili im je urednicka politika uredu s tim
i šah igrali
a sta cemo sa 40.000 civila brutalizovanih od strane drzave? sta cemo sa 70 godina ugnjetavanja i zatvaranja bez osnova, sta cemo sa otimanjem posjeda i rusenjem infrastrukture, sta cemos a rusenjem kuca civila, sta cemo sa doseljenickim ubiatvima?????
Klix prenosi hasbaru ljudi moji mili. Ko raketira Gazu? Moj did rahmetli?
samoo ih deriteee
16.000 palestinske dece ubijeno u Gazi i NIKOM NIŠTA. "Izrael ima pravo da se brani od terorista". Kad je to isto Srbija činila sa teroristima na Kosovu je bombardovana
Ova portal treba ignorisati ili bojkotovati zbog ograničenja slobode govora
Stani da se ponjatike pa da se smijem. Kakvi lazovi hljeb im se zgadio
Ko vjeruje IDF-u, sam je kriv...
Autoru texta porucujem da ces stati pred Boga.
Kakav ti je to komentar? Svaki rat ima dvije strane, nisu ni ovi tvoji sjajni i bajni (kao uostalom što se i vidi iz ovog teksta).
Tipicna matrica terorista Hamasa, zvje. . .rski nastup prema nevinim ljudima sto je Drzava Izrael morala kazniti i rijesiti te sta. . .kore jednom za svagda. Naravno ucinjeni su zlo.&cini i stradalo mnogo nevinih sto treba kazniti. Ne sumnjamo da ce Drzava Izrael istraziti zlocine. Na kraju ove price kad se elim. . .inisu teroristi, Gazu treba renovirati i formirati 2 drzave. To je zvanicni stav BIH-e. Uvijek uz demokratsku Drzavu Izrael!
Oni su inače pouzdan izvor informacija.... Ko svrbi.... ....
Treba IDF da se zapita zašto neko očajnički kopa tunele da preživi, mora da ima nešto i do IDF-a
Sve zula,
Ovi lažu prije nego zinu!!
laz i propaganda. FUJ!
Baš ubio? Šta rade ovi snimatelji i montažeri i d f, oni nikoga nisu u bili? Samo ten kre čovjek mora biti pa posle svega vjerovati i jednu riječ ovim dobrotvorima.
Uzasne uslove imaju i 2 miliona Palestinaca u Gazi pa cijeli Svijet cuti