Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUMANY, tu rijec bolje poznaju zivotinjr od ovih zvijeri, sto kazu da su izgradili tu neku humanitarnu zonu
U istoriji ratovanja nije zabiljeen takav omjer snaga Izrael i Hamasa . Izrael ima i slobodno dobiva u milijardama najsavremenije oruje od Amerike i drugih drava dok Hamas je u embargu i pod svim moguim blokadama. Jo uvjek nakon dugog vremena nisu uspjeli savladati Palestince. Koji strunjak i vojni analitiar moe to objasniti. Imali smo slinu situaciju u Bosni ali ni blizu ove.
Kad jedan izraelski vojnik pogine na fer borbi sa hamasom, onda IDF nae razlog da pobije nekoliko civila
Vi priate o "Humanitarnoj zoni"
U pojasu Gaze ne postoje ni "sigurna zona", niti "humanitarna zona". IDF gada kompletnu teritoriju i ubija sve sto se mice. To je istina.
'' nocas'' je futur, buduce vrijeme u hramatici. A bilo je ''sinoc''. Makar lektiru za 3.razred procitati.
Humanitarna zona koju Izrael bombarduje svaku minutu?
Izrael cini genocid