Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vam Hamas nije dozvolio, pa svima je jasno da ih ne bi pronasli. Sta je pozadina, najmanje je bitno. Dobrog zdravlja su, kazete! Pitam se kakvog su zdravlja zatoceni Palestinci u vasim “demokratskim” zatvorima?
Izrael je prije ovoga pocinio zlocin aparthejda - tu nema demokratije i pazi sa pojmovima. Demokratija je kada svi gradjani biraju vlast, sve ostalo je diskriminacija, kao sto je u Bosni gdje ne mozemo odabrati bilo koga kako treba u svim dijelovima drzave, vec pokusavaju isto uvesti aparthejd
🇮🇱🤮💩
Hamas je jedan veliki upitnik
Mislim da su se više bojali granatiranja od strane Izraela nego Hamasa
https://x.com/Kahlissee/status/1799252130613620780?t=Lt7n02phSIDIR9BlQcbwJA&s=19
Ne pisete da je danas ubijeno 240 i ranjeno preko 400 palestinaca od strane tog istog IOF-a?
I T F
Kako sad mogu, kad je glavnome zadnjica na ICC-u.
Il kako je Hamas odradio posao za IDF da osvoje Gazu.
Za ovu prvu su jedno 5 puta objavili vijest da je umrla. Minimalno 5 puta
Nikog Palestinci nisu oteli,ovo je sve namješteno da bi se ukrala cijela država i poubijali nedužni ljudi.A Izrael je Amerika u Evropa.
propaganda u stilu Josepha G.
Sve je namješteno da bi produžili uništavanje jedne populacije.
Sve laz da bi sad kao svijetu prikazali razlog
Sve laz
Ha našli su 4-vero posle 5000hiljada srusenih zgrada.
Boze me sacuvaj komentara i nacionalizma ne ulazeći u srž sukoba nisu ni oni našeg samo zelim reci da suze svake majke isto bole nisu samo zelene boje