Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze covjek biti pametan. Previse je zrtava i razaranja. Izrael nazalost nema ko da zaustavi. Imaju odrijesene ruke i mislim da ce oni na kraju okupirati i Palestinu i Liban. Pitanje je dokle ce im se moci odupirati jer oni su krenuli u totalni rat nije ovo kao prije. Ako SAD napadne Iran sa Izraelom tek onda nece valjati. Jedino ako Rusija stane iza Irana cvrsto moze se nesto promijeniti jer volio je neko ili ne ipak su sila i kada sve bacis na papir mozda su im oni i jedina nada.
Toliko upražnjenih funkcija kako kod Hezbollaha tako i Hamasa a ni jedan komentator da ih popuni. Ali zato hoće svakog drugog optužiti za licemjere.
Otvorili Konkurs za sefa ! Nesto se niko ne javlja , ha , ha ..
Sutra dan, veliki vodja Hesbolaha ima 54 tajna simbola i mogu ih potvrditi samo 333 čovjeka ali niko ne zna ko je. I u slucaju da se ne identifikuje svaki mjesec na tri mjesta sa simbolima provjerenim ljudima, od strane nekog nindza nepoznatog vijeca bira se novi i predaju mu se simboli. I tako ukrug... ništa se sa ovim ne postiže..
I samo ide vijest vodja hesbolaha je rekao.... vodja hesbolaha je poručio itd..... E to bi bila misterija i intriga koja bi zakupila pažnju javnosti...
slavlje u redakciji klixa
I opet svijet vecinom je uz ameriku. a ona je kreator ovog z l a i z r a e l
Monstrumi za nekog kvalifikaciju rade i kao ako oni kažu da je to i to , oni ako mu presude to je kao opravdano , ovo je strašno
Njemu dobro, sada lagano sedamdeset i dvije hurije, pa šaltaj.
Ima vazda mokar da bude
Lukavo, lukavo. Ovo je sve Hamas isplanirao, da Jevreji maknu Hezbolahu, da bi poslije Hamas preuzeo vođenje mjesne zajednice u Blećakgradu.
i opet hezbolah svaki dan gadja, gerilski rat je cudo, ne moze se to pobjediti
Obezglavljuju ko da je do glave.
Zasto BiH ne prekine diplomatske odnose sa rezimom koji nije priznao genocid u Srebrenici niti glasao za rezoluciju
Nisi upoznat sa strukturom BiH. Da nisi možda u dijaspori negdje na zapadu???
Redovi Hzba su puni msdovaca očito.
Ne znam zasto primamo ove koji vec 75 godins cine genocid nad potlacenim palestincima u Potocarima, nisu ni priznali genocid u Srebrenici niti glasali za rezolucija.
Zato sto u Potocare dodju ljudi koji to priznaju u svom srcu neovisno sta kaze njihova drzava. Nisu svi isti.
kaze ne smijete vi nase gadjati ali mi vase mozemo