Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako si dobio nepovjerenje samo odstupiš u suprotnom ti mogu suditi i možeš ići u zatvor, ako se dobro razumijem u pravo?
4 godine vlasti je dosta svakom..posle svakog opije vlast i skrene s razuma...
Sta je ovo sa ovim svijetom svi bi da vladaju dokle god mogu micati do smrti .Pa hablecino idi ionako si ojadio i opljacko narod kao i svi na vlasti imaj bar malo dostojanstva pa otidji ko covjek .
Lik ima podrsku Moskve; takvi ne poznaju demokratiju i mirnu tranziciju. Trump, Bolsonaro, Erdogan, Vucic, Lukasenko... takvi ne odlaze bez krvi.
Ako je vojska na njegovoj strani tu nema ni D od demokratije.
Znaci da ima dobra u tom narodu cim mema demonkratije.