Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denacifikacija ruskih teritorija, slava Ukrajini, samo naprijed do Moskve! ❤️
Ukrajinci nikad nista lose nisu uradili Srbima, cak ni Kosovo nisu priznali a ovi ih mrze iz dna duse samo da bi se uvukli u dupe nalom naci-siledziji
Ali lako cemo za Serve, nego kako Bosnje antivaxeri, kamenjar, Pernarovci i ostali ravnozemljasi podnose ove neuspjehe majcice Rusije?
Evo vec se nasao jedan pacijent. Primio sam 3 doze, primit cu jos koliko god nauka i medicina kaze da treba. Trcim ko Bolt, nemam nikakvih problema.
kakav che ovo da bude gangbang na lgbt placenickoj bagri...kad dublje malo udju u teritoriju...napadaju uskom linijom a okolo ih samo gledaju....u hersonu 3k izgubili, gore ako stanu , rusi ih mogu tjerati ko ovce
cuj institut za rat
Samo se bojim da nije navlakuša. Da se puste UA vojnici da uđu što duže u okupirano teritoriju onda Rusi dočekaju i okruže. Mnogo su uložili u ovaj napad i nemaju iza sebe dobru artiljerijsku podršku, a avijacija im je nikakva. Sa druge strane Rusi veoma brzo mogu da dopremiti nove snage, ali i novu tehniku i imaju snažnu artiljeriju. Da ne pričamo o avijaciji. Takođe riječ je o selima i u otvorenom prostoru.
Kako je nas alija oslobodio sarajevski kanton bez ispaljenog metka ilijas ilidza hadzici vogosca itd
imali smo 0%, dobili 49 %, elham!
Tako na kraju prodju okupatori i separatisti, a sad i Dodik ode da ga Putin savjetuje ako do tada bude jos ruski presjednik.
Ako uzmu Kupjansk sijeku željeznički pravac iz Belgoroda prema Izjumu. Dovode se u težak položaj snage Vojnog distrikta Centar u Izjumu i kompletan taj sjeverni krak napredovanja u Donbas.
STIGLO JE NOVIH 15 HIMARS VISECJEVNIH BACACA U POLJSKU NAMJENJENIH UKRAINI I 10000 GRANATA STO JE AMERIKA POSLALA DOMETA 120 KILOMETARA.ALI OVI POGADZAJU U POLA METRA,TOLIKO SU PRECIZNI
Kakav je onda bio smisao ovog rata?
ovo je nada i nama Bošnjacima da protjeramo uljeze sa okupirane teritorije
Goni bandu cetnicku. Slava Ukrajini
do jucer su ti Ukrajinci bili agresori koji su dosli u BiH da se bore na srpskoj strani........sta bi odjednom???
Kad ce traktorijada?
Igor Girkin: Rusija je rat već izgubila, ostalo je pitanje vremena. Eto šta kaže ruski nacionalista i prvoborac...
cuj "Institut za rat"...kako je to lako gledati sa strane.......igrati se potapanje brodova...fuj.....jadan nador i jadna zemlja.....nisam rusofil i neopravdavam Ukrainu....ali rat smo mi na svojoj kozi dozivjeli i znamo nema tu pobjednika.........svi gube ama bas svi
Cuj nisam rusofil haha jok ja sam. Tvoj Putko je poceo rat, Ukrajinci su se mogli predati ili boriti
ili poštovati dogovoreno...
Mozda hoce osvojiti ali je pitanje da li ce ga zadrzati...
Mislis oslloboditi, jer je to ipak njihovo, a nebRusko.
Ko ce da se kladi da nece osloboditi za 72 sata ?
Neće za 72 sata jer su ga praktično već oslobodili. Zapad je Tuđmanu dao 7 dana da oslobodi Krajinu nitko nije slutio da se može takvom brzinom bježati. Slično je izgleda i ovdje. Potpuni raspad ruske vojske na tom dijelu fronta.