Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još da Srbiju mogu tamo prebaciti sa ovim našim rusofilima i svi rahat
2030te rusija ce biti velicine Slovenije.
Poljaci preklinju NATO da ih puste na Ruse. Jao kad bi im se popeli na kosti, do Japana ne bi stali.
Ma neee, nece oni nista, to su pacifisti, mirovnjaci, citsv svijet bi obasuli cvijecem i ljubavlju...da mogu i da su toliko jaki sta mislis sta bi oni radili ionako su ucjenjivali plinom i naftom decenijama.divljaci.
Ma neee, nece oni nista, to su pacifisti, mirovnjaci, citsv svijet bi obasuli cvijecem i ljubavlju...da mogu i da su toliko jaki sta mislis sta bi oni radili ionako su ucjenjivali plinom i naftom decenijama.divljaci.
de nek mu neko pamet prvo spoji sa realnoscu
Onda bi NATO trebao da djeluje jer se Rusia priblizava granicama Eu i Nato saveza.
Vucko i Srbijo ....ovo i vas ceka .....samo lagano kukat ce i Orban :)
E moj Lukašenko uze te Putin ko najvećeg levata ,uzeo ti državu sad ćeš biti u njegovoj sjeni.
Sreca pa tada putina nece biti
ja gariba kruh ti dragi
haha kao to je neka tajna ? pa prije par mjeseci su to njih dvojica vec spomjnjala javno, kad ih je rusija stavila zvani;no pod svoju zastitu. svaki napad na bjelorusiju je napad na rusiju. zapadu je trn u oku sve sto je rusko, odnosno slavensko. znate englesku rec za rob ? Slave, bas cudno da je rijec izvedenica iz Slav.... trebal dalje objasnjavat pogled zapada na slavene?
pa to je onaj njihov san velike srbije/rusije (iako nezz koji k... hoce vise) koji sanjaju od kad izlete iz pizde.. al samo sanjaju..
mala Rusija treba jos malo teritorija🤣🤣🤣ccccc
Neka Bjelorusija promijeni ime u Ukrajina i rat je gotov haha