Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako onaj ko podcjenjuje Iran ili mu se smije, ili je budala ili neinformisan....Iranci su jako inteligentni i dobro vode računa o svojim potezima....a koliko du veliki, u prilog tome govori činjenica da im višedecenijske sankcije ništa ne mogu....šta bi bilo da nema sankcija!?.....haaa, Bendži?
Pa bote, nisam komentar ni poslao imam dislajk....hvala, neovisni Klixe
A što su mi obrisana 4 komentara!?....pitao bih Benju, ali zauzet je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zgodan.
Znači i Iran kleknuo
Dobro, svi pametujete šta treba misliti, znati, saznati, raspitati se, da bi se pisalo o Iranu...ne bih rekao....nije Iran tolika nepoznanica....možda bi bilo bolje da vi ponovo pteletite historiju, ono što su nas učili, ono što je u udžvenicima, pa da uporedite sa sadašnjicom, razmislite, a tek onda nešto napišete....HOL. je pod "X"...nisam ja tu golgotu banovao....vi vidite ko je
većina Iranaca koje sam upoznao je protiv režima tiranina
Vecjna iranaca zive u Iranu i svake 4 godine izlaze na izbore i biraju svoje predstavnike....., mozda vi znate vecine iranaca koji zive vanji.
Čudi me da nije studirao u Moskvi, Kabulu ili Bagdadu, već u Londonu.
Kompletiraju ih u vlasti ovi što ruše gazu
A nasi ministri diplomiraju na Sokocu ili Kiseljaku, elham. Srecom nisu na zapadim fakultetima tako da ne mogu biti njihovi igraci.
I Kim Jong Un se obrazovao u Svici pa nema neke koristi od njega
Pripadnici bošnjačkog naroda misle da tamo raste zlato na drveću.
E ako je doktorirao u Britaniji onda će sigurno biti dobar za Iran. Planski su eliminisali predsjednika Ebrahima Raisija i ministra vanjskih poslova Hosseina Amira Abdollahiana da bi sad postavljali zapadne pijune.