Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od toga nista..Pali ste svi iz islamskog svijeta na ovoj sramoti i tragediji koja je zadesila palestinski narod..Gledate ubijenje djece i nista niste uradili..Vi nemate veze sa Islamom..
osim Irana, Iraqa, Jemena i Libana ostali svi stavljaju svoje potencijale u odbranu Izraela. Obaraju rakete koje idu ka Izraelu Hapse i učutkuku svoje građane koji se ne slažu sa svojim kraljevima i takvom sluganskom politikom.
Tako je
Žalosno što se hadž obavlja u zemlji koja je izdala svoj narod.
to je igra zapada , jer znaju da radi Meke i Medine sjediste mora biti kod njih , i onda im dopuste razvrat , jer oni su na zapadu kraljevi a ne diktatori ubice i kako vec nazivaju ove neposlusne , a zauzvrat ce se Saudijci ponasati kao dusmani prema ostalom islamskom svijetu ..da se Bogdom sjediste uleme i centar preseli u Teheran. Pa s kim Izrael ima jedino problem radi Palestine ? ? ?
i nama je Iran pomogao konkretno u ratu , da nas ne pobiju dok su Turska, Saudija ... gledale odakle se vedri slali hurme tespihe i ilmihale !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
insAllah, bliži se.
Vratiti Kiblu u Jerusalem !
Ako ne znate, na pocetku do 624 godine je Kibla bila Jerusalem.
Prpaaa aaaaa?
puhni Azraile pripremi nas
Nije Azrail nego Israfil.
Izrael ne treba vojno udariti, ne dajte prolaz isto sto i oni ne daju prolaz hrane i lijekova u Gazu, ne dajte ni vi prolaz do Izraela. Blokade diplomatija ekonomija. Ako ga vojno udarite eto SAD i biće teško a ti Izrael priželjkuje
U Izrael se moze doci jedino avionom. Znaci otpada ti ova
u lijevom uglu u plavom šorcu USA, UK, Francuska, Izrael, Saudijska Arabija i ostale demokratske zemlje, a u desnom uglu u crvenom šorcu Rusija, Kina, Iran i ostale diktatorske zemlje, na sred novog puta svile Road and Belt Initiative, na novom brisanom prostoru, bore se u ime nekakvih prava na postojanje. Neka runda počMe
Pakistan, IN DA BAG!
Tresla sa gora, rodio se mis.
Red je da se obavijeste svi da neki neće više tolerisati zlo u Palestini i da svi imaju šansu da zvanično stanu na stranu pravde
Klixovi "novinari" fakat nepismeni..
Jucer su se sastali vojni poglavari Irana i Rusije s jedne te Izraela i Stajtsa s druge strane. I kao sto E Musk rece: Dobro vrijeme stvara slabe ljude, lose vrijeme stvara jake ljude.
ti mislis da je to Musk smislio?
najveci saradnici su ono sto se nama prikazuje kao najveci neprijatelji
po cemu su islamske zemlje
Ovo će eskalirati! Opet će sirotinja i nejač ispaštati! Teško će zmiju uništiti, a puno će koštati. Ali što se mora, mora se!