Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni problem "marama" pobila demokratija pola afrike sa ljudskim pravima i slobodama
Marama je problem a nisu problem proizvodnja miliona kila granata svaki dan i ubijanje goloruke djece, nije problem Gaza i žene i djeca Gaze ali jesu problem marame
Problem yu ako je prisila. Da mi neko propise da ne smjijem ići pjesice nego samo autom meni bi to bio najveći problem u zivotu.
I Iran je ubijao muslimane zajedno sa Basharom, ubili covjek vise muslimana nego cionisti. I to dosta vise. I naravno govorim o civilima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo da napokon neko spasi jadne zene, upoznao sam nekoliko i sve mrze taj zakon
A vidi slucajnosti, u najvecim genocidnim napadima u okruzenju odjednom Helikopter pada i predsjednik gine. Sada dolazi neka americka namjestaljka i takkozvane promjene. Tek sad ce biti komedija na bliskom istoku. A jadan narod Palestine ostavljen na ostricu nasilnika. Jadni smo mi ljudski rod postali. Raduje me jednog, priroda je cudo, kad tad stici ce kosmicka Karma.
Hajd' neće li i njima više svanuti, Iran (Perzija) je bio velika civilizacija, dok se zbog nafte nije izopačila. Prvo Pahlavi, potom Homeini, a zaslužuju mnogo bolji život, koji sami mogu stvoriti..
Bez veze lik, njje obukao haljinicu.
ma šta se on pita sve je do ajatolah on je stvarni vladar a predsjednik je ko engleska kraljica
Nije mi jasno zasto se snjaciMo ovoliko pale oko novoodabranog predsjednika drzave na Bliskom Istoku. Nemate veze s njim osim zajednicke vjere, ali vas opet boli sta on radi. Ako su 'liks komentatori ogledalo naroda, onda ste dnoi licemjerni. Objektivno.
I ovi izgleda izabrase nekog svog Fortu i Trojkase.
Njemu svaki korak mora odobriti ajatolah,takav je Ustav.Ili će doći do građanskog bunta,sukoba i "demokratije"(čitaj CIA scenarij) ili će on samo čekati da mu istekne mandat.
I kad ublaži zako o maramama to ce mu biti i zadnji dani . Hvala Iranu na pomoći 90-tih ali ipak pretjeruju u pravu žena
Mule se na kraju pitaju za sve.
Više mi liči da ga privode. Čudno je to sve. Ne zna se ko je luđi ovi iz divljačkog Izraela ili ovi iz Irana. Katastrofa.
Ublazavanje strogih zakona? E tu vam je kraj sad ce vam uvesti lgbt parade, i tako to
Malo mi baca na Jewish
Kako bolan pokojni predsjednik Irana? Zar nije rahmetli ? I vi kao Bosanski portal ?
U Iranu se predsjednik pita ko u bosni predsjednik mjesne zajednice