Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto niko ne spomene kukavičko ubistvo novinarka shirina ( dugogosnje novinarka al jazeera) u Palestini od strane privrenog rezim izraela
Mogli ste nakon toliko godina krenuti naprijed i ostaviti ga na miru. Kome se ne sviđa šta Ruždi piše nek ne čita i tačka!
Pušti kraju Iran i njegovu pripadnost islamu.nikakve veze oni nemaju sa islamom.to su najvisi neprijatelji islama.
Napisao tip knjigu sa bukvalnim naslovom: "Šejtanski ajeti", za to dobio lovu od Engleza, a to što je uvrijedio preko milijardu muslimana, nikom ništa.
Jeba.. vas vjera više....
Mi Bošnjaci bi trebali nazvati neku ulicu u Sarajevu po Salmanu jer je on bio rijetki pisac koji je žestoko osudio agresiju na nasu državu, zato mi građani želimo brz oporavak ovom Velikanu ❤🇧🇦🇮🇱
Super. Najbolje da ga obidzes ili mu posaljes cvijece .
A može li se ulica u Sarajevu nazvati slučajno po nekome ko nije bio povezan sa ratom? Svaka 2 ulica ima ime nekog generala, komandanta, heroja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U 100 maraka da ni napadač ni ovi sto ga opravdavaju tu knjigu nisu ni pročitali
Ko mu .... ter !