Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: 'Mrtvi su!' Ne, oni su živi, ali vi to ne znate! Ako Bog da, za nadati se da je Sinwar šehid. To je posebna čast i neće svako dobiti tu priliku.
onda tko god zeli tu 'čast' dabogda mu se ispunila... koja ograničenost
@MataIZY Ovo je ajet za nas muslimane. Dakle, nema potrebe da se nerviraš.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kada postane sveopci otpor palestinaca, a ne jedne grupe, tada ce omjer snaga diktirati potrebu da rat stane i da se palestinska drzava prizna. Isto je bilo i sa nama. Tek kada smo pruzili otpor svim stranam i pokazali da smo jaki i organizovani, tek tada je stiglapomoc i nastupio mirovni pregovor.
Logika govori da ce Palestinci poceti primjenjivati izraelsku taktiku. Krenuce sa likvidacijama izraelskih celnika a to nikako nije dobro.
kad god je u kadru nešto tipa Irana, Hezbollaha i slično slika je nekog muškarca, obično, koji viče, prijeti, neixgledan, ljut, mrzi... kad se stavlja slika nekog Izraelca to je pismena slika u odijelu, za nekom govornicom, pismen... kao da neko svjesno bira utisak koji želi da slika stvori na čitaoca, interesantno.
Ovako izgledaju bošnjaci u Sarailabadu.
Muahahaha još podjebavaju svoje podanike
Iran nek moli Boga da Trump ne pobijedi na izborima!
https://saff.ba/koje-to-ljudsko-srce-moze-podnijeti-toliki-zlocin-nad-djecom-gaze/
Nemoj ti da pališ B0shnju ! Jes ćuo ti !
Da vam dragi Allah pomogne.
Pa onda ćete morati i zg in uti do zadnjeg.
Ja bi prije rekao da će slabiti... pogotovo što su sve glavne ljude u komandnom lancu poskidali...
Ne razumijes ti tu paradigmu jer nisi bio ratnik.Nisi od takve japije.
Tako je do konačne slobode