Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To šta su Iranci uništili nikada nećemo ni saznati, a uništili su puno, iz razloga c i f u t s k e apsolutne kontrole medija.
Za to postoje X i telegram. Ali ja ni na jednoj od te dvije platforme nisam uspio vidjeti baš ništa konkretno da je uništeno. Vidim kao i svi ovdje nekakve clipove gdje projektili udaraju od tlo, ali ništa više od toga nema. Ima nekoliko videa gdje se vide krateri u zemlji i to je to.
@85016 Na X nema ali na Telegramu itekako ima. 3 vojne baze uništene, cijela flota od 200 borbenih aviona uništeno, ma ja, ništa konkretno hahahaha
Iranci su navodno uništili izraelske naftne platforme i preko 20 najmodernijih IDF aviona,
Ide odmah novi paket od tate sad-a i mame vb
Nije 20 nego 200 borbenih aviona, sramotu doživjeli Iron Dome mrtav.
fu kilxe
Nisu ni ameri uspjeli poskidati iako su aktivno ucestvovali.
gooUser157....ok vi kao sada volite Ir an,a spomenuo si i Rus iju,znači da vam sada i Ru si odgovaraju jer su kao spremni pomoći Ira nu !?Al kad Dodik ode kod Putina onda Rusi opet ništa ne valjaju jer vama smeta Dodik??Bgt kako se vi naspavate,kako utječu vremenske promjene na vas dobre Bošnjane!?Toliko promijenjenih ploča i lon Aca da je to postalo nevjerojatno!?Točno se vidi pustinjski gen u vama,a on je itekako promjenjiv.Ta svi znamo da ste vi samo obični 'lonci'
Sinko, ono sto ti ne mozes da shvatis i sto vi Srbi nikad necete biti....je da je Bosnjo uvijek na strani pravde. Bosnjo nema materijalnih interesa osim moralnih. Kakav materijalni interes ima Bosnjo za Palestinu. Nikakav. Na strani smo Ukrajine, Palestine ali i Rusije kad je u pitanju Palestina ali ne i kad je u pitanju Ukrajina
Ona želi da joj govorim tiho Da ne veličam svoje probleme Hoće da živi s onim koga voli Gleda u druge a misli na mene Priznaje mi da je udata Da ne ljubi svoga čovjeka A ja šutim mudro razmišljam Njeni prsti kao da traže krivca Samo lete oko moga lica Hajde ženo koji ti je vrag..
Kako je moguce granatirati nekoga sa 180+ raketa i da ne bude nijedne zrtve? Meni je tu nesto sumnjivo.
Bili su u sklonistima, ocigledno su znali da ce ih raketirat.
Kad putuju za BG
In sha Allah
kazu samo jedna pala na cifu te haha
Al ih zasuše ko Sevla pitu.
Jesu li ili nisu pogodili ciljeve nebitno je....jedno je sigurno, Iran ima svoje hipersonicne rakete koje Irondome ne moze oboriti jer su prebrze i ne postoji sistem u svijetu koji to obara....sa ovim je Iran pokazao kakva je sila....Rusija je tu isto i sigurn jedva ceka da im dostavi svoju masineriju ako bude
Iranci samouvjereni, a i Jordan im presrece i obara rakete na putu za Izral. Pa, kako su oni zamislili ratovati, a ne poslati vojsku na Izrael. Treba im hiljadu kilometara i preci Irak i Jordan. Oni se sa misilima igraju kao u videoigricama. A, ovi sto navijaju za Iran, fino se prijavite u Teheranu da pomognete braci da sravne Izrael, kad ste toliko pametni.
Nemoj te se prerano radovati, prvo vidi kakav će uzvratni udarac biti.
Pogrijesili ste ovo je bio uzvratni udarac !
Uglavnom nista nije pogođeno ovo je postala prava sapunica
Hahahaha nije nije, tako se i oni tješe a tri vojne baze uništili.
pa kad im je vec neka dobra namjera, nek gadjaju one sto su presli u Liban
Dobro jutro odredjeni koji rade za 800-1000KM, jeste li zagrijali golfa 6 tdi i ponijeli pastetu i paradajz na posao? Za koga navijate danas? Iran ili Izrael?
joj filozofa satro.. sto te narod na sabahu provali
ne brukaj se
Sabbahajrullah