Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce iran da se po 157. put naljuti i kaže da će odgovor da bude žestok i tako 80 godina...
braća zidovska
Šatro diplomata, a koristi pejdžer za komunikaciju sa militantima.
What about Bibi?
vjerovarno je i predsjedniku irana nesto u helikopteru eksplodiralo
Ubili su im i Komandanta Sulejmanija pa se ništa nije desilo sa iranske strane ali je zato Izrael nastavio sa atentatima!
Zamislite , dali nam mogu oovo uraditi i sa mobitelima ???
Ovom operacijom su napravili b u d a l e od Hezbolaha i Irana. Po 100ti put ih uzimaju na isti fol, Izrael je daleko ozbiljniji i profesionalniji što se tiče sigurnosnih provjera, njima se ovo nikada ne bi moglo desiti.
nanana neka je
Svi se smiju teorima zavjere a na isti nacin funkcionisu i nanosonde u vakcinama....
Pejdžer? Vi se stvarno trudite da riječi koje nisu turcizmi izgledaju i zvuče kao turcizmi haha.
Maestralan potez agenata Drzave Izrael u onesposobljavanju terorista! Nije ni cilj da izginu svi ovi teroristi. Nego, zbog eksplozija uredjaja, niko od njih vise ne moze biti aktivni borac/drzati pusku jer su trajno invalidi sad bez prstiju, saka, bubrega, itd. Bravo za Drzavu Izrael! Udar na terorizam!
Jevreji su u inteligenciji dva koraka ispred svih, odavno se ratovi vise ne vode kalasnikovima i urlikanjem, kad kazem da moraju Palestinci (u dijaspori) voditi bitke u diplomaciji, edukaciji, skolovanju, biznisu... mnogi mi cepaju minuse ali meni to ne smeta jer ja znam mentalnu kapacitetu takvih ljudi koji to ne shvacaju.
Nažalost "takvi koji to ne svhaćaju" su i kod nas kritična masa na izborima...
Upravu si..samo što sve to što si spomenuo treba da bi se kupio "kalašnjikov" bez kojeg je sve šuplja priča.
Aktivirali se trojka(uzp) botovi u komentarima
Jednooki Mojtaba
Zasluzio si
Šta će iranskom ambasadoru pejdžer koji koristi Hezbollah za internu komunikaciju ?!!