Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15 godina biti britanska krtica i na kraju pod zemlju gdje je i mjesto krticama!! Dal se isplatilo?
Oni da ne posumnjaju a da živi lik u Londonu. I to je glupost jedna
radio za britance,i na kraju ga isti otkrili,koje licemjerje
Ima i kod nas vlada jednog kantona čiji fb nalog britanci drže…
Da li se izdaja isplati,pitanje je sad?!
Igra koja se ponavlja odkako je vijeka i svijeta. Pametan uspije izići na vrijeme. Emocionalno gluplji umisli kako ga nitko i nikad ne može otkriti. Završi kao ovaj lik.
Izdajnik
Kako su tek onda BiH stranke prozirne
Samo polako doci ce red i na Iran i to ubrzo cim se Trump vrati crno se piše tim šijama.
Nije Tito džaba upozoravao na unutrašnjeg neprijatelja na strane plaćenike i špijune. UDBA je to po kratkom postupku a danas ih na svakom mediju i politici.
djaba mu sve
Auuu brate šta ga je natjeralo da izda zemlju i narod. Šmit ? Agent Šmit ?
Trojkaši samo SOA, samo BIA ništa OSA.
Vučiću, Trivićko, trojkaši čitate li vi ovo.
CIA svoju špijune razmjeni a britanci ih prodaju za iste pare.
Ovo je i nauk za trojku
Nema ništa gore od izdajnika još za britance najveće zmije na planeti zemlji.
Ova vijest ukazuje na veliku opasnost koju krtice predstavljaju za državne tajne. Iranova odluka da pogubi bivšeg visokog dužnosnika koji je surađivao sa Britanijom pokazuje koliko je važno za države da zaštite svoje tajne informacije od špijunaže.
Pogubljivanje bivšeg visokog dužnosnika koji je surađivao s Britanijom u pružanju obavještajnih podataka o iranskim nuklearnim i vojnim programima upućuje na visok stupanj opasnosti i rizika za špijune koji surađuju s Zapadom, pogotovo u osjetljivim područjima kao što je Iran.