Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael nikad ne bi smio pa cak ni pimisliti da napadne na Iran da se graniče, zato sto je Iran daleko jaci pjesadijom od ovih.
Nemoj prijetiti majke ti, tako je Nasrala prijetio. Šuti i radi
Naprotiv, Izraelci postigli cilj, pokazali svima koliko su bušni Iranci, ušli im avionima na teritoriju. Ponizili ih, i sada ceo svet zna koliko su slabi.
Ovo bolje od utakmice. Mozes navijati za koga hoces..... Samo da znate ovako bi i nama "pomogli" da je rat ovdje.
samo upozorava onaj upozorava ovaj pa daj nestao konkretno pobise bijedu
Hahaha, koja prica. Trebao je samo dodat ostatak recenice "...al na onome svijetu"
Samo deri !!!
Divna je to država sa 8% nepismenih i 35 posto ispod granice siromaštva. O pravima žena neću ni pričati. Našli ste sebi uzor.
Dokle više...?
Iako ne volim cioniste, nazalost jedini koji im se moze suprotstaviti je Iran, u koji se ocito ulazi ko i kada hoce i radi sta hoce. Nikako da pokriju te svoje granice kako trebaju.
Jednog sunčanog jutra u uredskom okruženju, Alima sjedi za svojim stolom, dok Zehra s druge strane pije svoju jutarnju kafu. Alima, kao iskusna i mudra menadžerica, primijetila je Zehrinu želju za napredovanjem. "Zehra," započne Alima, "vidim koliko si posvećena i koliko naporno radiš. Imam nekoliko savjeta koji bi ti mogli pomoći da napreduješ na poslu." Zehra, znatiželjna, odmah se uspravila. "Reci mi, Alima, uvijek mi je drago čuti tvoje savjete."
Zehra, možeš li mi oprati ćilime? Ali pazi, da budu čisti kao tvoje savršene izgovore kad kasniš na posao!
Ovo je kao stolni tenis. Ti meni je tebi.
Dajem ovoj vlasti irana jos godinu dana vladavine
njemica koja je pomagala pjeglicama u ijen od begunca ! eto sta vam je njemacka vlada unisitila industriju ( ne njemci ) a vazno da ovi imaju stan u centru grada
Da im hoce vise neko dohakati
Ohoti se Jasmine. Prstić u nebo i reći: Puj to, ne, ne, čiko ruži, teta se ljuti. Ohoti se Eleizeru.