Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristickom cionisticko genocidnoj tvorevini se mora stati u kraj makar cijeli svijet gorio
tako je brate makar gorila planeta al mora se stat u kraj cionacistickom zlu i toj zmiji se mora stuc glava do kraja
Mislim da je svakom ko je vidio makar jednu sliku stradalog djeteta Gaze Večeras drago zbog ovoga! Cioniste mora neko zaustaviti! To kažu i svi pošteni Jevreji !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svakodnevno se gađaju raketama Izrael i pro-iranske snage u Siriji, ali sad je ovo druga stvar da sa teritorija Irana kreću napadi.
Takođe i u Libanu.
Izrael vam je pencilin
Ako bog da gorili do temelja,genocidna tvorevino izraelska
U međuvremenu, iranski ministar odbrane izdao je saopćenje u kojem upozorava susjedne zemlje da će svaka od njih koja otvori svoj zračni prostor Izraelu kako bi presrela dronove biti gađana. Ovo je izgleda cilj (Iranu)da krenu u neki drugi rat.Cuj da ti neko dozvoli svoj zracni prostor,isto tako stavljajuci rizik da Izrael posalje sve rakete,dronove na njeg.Mutna posla
Ko jos objavljuje kad i koliko je poslao kad hoce da napadne nekoga. Jel me neko zeza ovdje
Tel Aviv pogođen https://twitter.com/ChineduOnoyima/status/1779265515757637813
Ljudi, imam pouzdane informacije da je u Hitlerovom grobu party sad. Doveo covjek nekoliko prostitutki, loce se. Covjek prvi put Miran u 100 godina.
Sad ce arapi napast iran..
HEZBOLLAH LAUNCHES MISSILE ATTACKS Massive numbers of Lebanese missiles are being fired towards Bases in Northern Israel
POCINJE KRAJ SVIJETA KAKVOG TRENUTNO POZNAJEMO
Sad lagano ide hezbolah da ispali salvu raketa i hamas, uz iran izrael ce da gori veceras
Smiješno da Jordan i Sirija daju Izraelu pravo da obara dronove iznad njihovog vazdusnog prostora . treba da su uz Iran la bi onda šipak oborili
iranski hypersonic cruise missile nije moguce skinuti ni sa kakvom zeljeznom kupolom. rip israel
Veceras Vehabije dove da ne padne ni jedan Dron na Izrael
Arapi su Dozvolili da Amerikancini Izraelci stacioniraju protiv vazdusnu odbranu u Njihovim drzavama od Saudije do Katara ! Majku vam Izdajnicku !
opasan je Iran
Ovo je varka Irana da ispucaju protivodbranu,kasnije stize ono pravo,raketa od Irana do Izrela stize za 6 minuta