Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se nesta sprema a nista,jedino Izrael ruši sve pred sobom moj jaro
izrael= amerika, britanija, francuska, australija,italija, kanada, njemačka, jordan, emirati, saudija....... Sve namjerno napisano malim slovima. Ne ruse oni nista sami nego zajedno. Zato se otpori moraju ujediniti.
Ovi samo prijete rijecima, saveznici cio..sta, nista drugo.
Klix je uvalio tkzv AI, koji ne da ništa reći protiv Isreala, a zaboravili su, da je govor daleko manja stvar od ubijanja nevine djece i ljudi uopšte.
I treba ih po nosu..
izrael krši medjunarodno pravo i konstantno vrši razne zločine, al to je za medjunarodnu zajednicu izgleda u redu
Bliži se Smak svijeta, treba nam reset jer nismo kao civilizacija dobre glave. Za pare sto se naourazvaju svi bi mogli da nismo gladni, da svi imaju kucu od 100m2 i 500m2 bašte svaki stanovnik. Ludilo. Stranke i politika i rat su nam postali neuzubillah "božanstva"
Dokle ce trajati rokanje na BI? Jos malo pa jedan vijek traje.
daleko je iran od paleatine a okolo vehabije koje ga podrzavaju arabija egipat jordan vise mrze iran od izraela
Neki vojni analiticari spominju mogucnost visednevnog raketiranja tzv.Izraela, dok vecina smatra da ce doci do umjerenog odgovora, ali znatno jaceg od onog iz aprila, mada se svi slazu da se Iran sprema i za moguci otvoreni sukob, zajedno sa svojom alijansom u regiji. Sudeci po izjavama arapskih zemalja, oni podrzavaju Iran u zastiti svog teritorijalnog suvereniteta
Kad ovi nesto rade onda je odmazda u medijima, a kada Izrael, onda je odgovor na....
"Izraelski režim ima samo dva scenarija pred sobom, naime loš i gori scenarij." Ajatolah Ali Khamenei