Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je nastala na genocidu.
Naprijed Kurdi sve do pobjede!
jučer ste nas savjetovali da idemo u tursku na godišnji odmor. neka, hvala vam na ponudi. radije ću se držati provjerene dalmacije.
Dalmacije? Pa da ti pljuju u hranu konobari, i gledaju te Hrvati s visoka, i govore kako smo paradajz turisti? Neka hvala, tu su Crna Gora i Grcka, a pri tom su pristupacniji od Hrvatske, i imaju dosta toga vise da ponude, Grcka barem.
ne vidim vise smisao,sta zele sa ovim postici?Samo svoju drzavu guraju u problem.Kada dodje do haosa,bice lose i Turcima i kurdima i Alevitima i Bosnjacima i Srbima i Hrvatima i Jevrejima i Armenima i Romima i Arapima i Kinezima i svima....Ratovi nikome nisu donijeli dobro...a pogotovo ove auto bombe i teroristicki napadi.FUJ!
Kurdi = ISIL.
erdogan = el bagdadi
@SvetiJuraj Kurdi imaju svoju drzavu,ali malo im je..pa zele drzavu i u Turskoj????Pametnom dosta!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)