Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegova reakcija posle debate je najbolji pokazatelj da narandžasti ne bi trebao da otvori kiosk, a kamo li da bude predsjednik jedne države.
Jeste, ovako je i Hillary Klinton vodila, a znamo kako je završilo
Dodik i Vucic na kisiku
Neozbiljno. Ne kaže se ni koja anketa ni ko ju je sproveo. Ako je na nacionalnom nivou te ankete nemaju smisao jer ne pobjeđuje "popular vote" već broj elektora. Važna su ankete iz nestalnih (swing) država jer one odnose pobjednika.
Previse se uzbudjujes, anketa se jednostavno I prosto bavi misljenjem javnosti I kolicinom ukupnih glasova. Elektore niko nije spomenuo ma da I tu vode demokrati, vidi se da imas favorita u ovoj trci pa se nerviras. Puno bi ti lakse bilo da si neutralan jer svakako nece uticat na tebe haha
Harisova vodi, a Haris broji glasove otprilike tako nekako. Valjda se kaže Harisova.
Kaže se u Srbiji.
Vjerujem da bi i Oprah da se kandidovala imala toliki procenat..
Masala! Ja sam za da se izvozi sve sto Pretis namjenska proizvodnja moze proizvest' za americko trziste.
Za njihovu internu upotrebu, slažem se.