Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu svi sad navalili slati oruzje, zar to nije malo cudno? Prosle god vecinom su odbijali slsti tesko naoruzanje, a sad svi salju tenkove, raketne sisteme, itd.
italijani su bili mozda ratnici prije 1500 godina, sad su kur*ina realno
jeste dosadni s ukrajinom
Joj jarane kad sad opletu Ukrajinci svim sredstvima bjezat ce rujan do kremlja.
Talijani i ratovanje, niđe veze
Kontaju Italijani, kukala nam majka nebila ako Rusi osvanu u Baru...
U Baru će pushiti karu😆😆😆
San Andreas MultiPlayer
Cinenica,koju je danas iznio Zelenski,da su cetiri africke i tri azijske drzave ukupno donirale vise ofanzivnog oruzja od cjelokupne EU govori da se ovdje zamagljuje istina.Prema izvorima iz Ukrajine upravo je Poljska zbog ne davanja dozvole za prelaz istoga preko njene teritorije doprinjela tome.Mozda i ovo poljsko busanje u prsa nije tako bezazleno.No, Poljska nije sama u tome.Otvaranje ovoga pitanja nece biti ugodno za EU.