Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Iran, stisni like, za ćifute, stisni dislike.
Punjači telefona na prodaju. TV, frižideri, solarni paneli, fen za kose i pegla. Nazvati na Pager +387 66 666 666
Opet spaljeno par milijardi bez nekog većeg efekta.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma ovo je meni cudno 180 raketa nijedan mrtav pas
Nikada od smutljivaca i lažova neces cuti pravu informaciju.
U toku dana je vec bila katastrofa i uzbuna, U kontaktu Sam s kolegom iz bivse firme... od 18h je nedostupan... loknice kriju dosta toga, cut ce se
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Dvije osobe lakše povrijeđene..... sve jasno
Bidene požuri nemoj da zaboraviš pomoći Izraelu. A nemoj slučajno pomagati Palestinskoj djeci....oni su i onako kolaterala.
podrska
Na kraju, Izrael pobjeđuje! Kao i uvijek....
Ne ide!
Ne mogu uzvratiti, samo gledajte.
Ko gleda uzivo znace o cemu Iran prica ,Ameri se hvale srusili 15 raketa kazu nema zrtava osim jednog Palestinca ,gledam sve uzivo najveca vojna baza unistene ave piste ,a I ranci su gadjali pretrzno 80% mete u Gazi IDF polozaje ,da gadjali su i Tel Aviv al vrlo malo ako Israel odgovori sve rakete ce letjeti u Tel Aviv i na Americke nosace aviona .
Blefiraju Iran, ubise im predsjednika i vođu pa trebali su do sada da sravne Izrael
180 raketa dvoje povrijeđeno i to lakše kod nas neko baci petardu pa opekotine nekakve zadobije da ti se život zagorča, kod ovih 180 raketa i ništa, kakvi su to smutljivci
Izgleda da je se umjetna inteligencija umorila,jer kako vidim prolazi dosta onako sumnjivih komentara.
Moraju se amerikanci mijesat ko kad ćifuta ima miliona u americi i ima ih dosta u senatu i kongresu. samo narede djedu Bidenu i on mora poslusat...
Stisni like ako jajima u bingu pane cijena
Hahaha
Izraelci, prpa mile, gdje su vam djeca, u podrumima jel?* LIJEPO !
ODGOVOR gooUser1717075057 prije 50 minuta Pa kad su teroristi civili i kriju se među ženama i djecom, provaljeni su u startu i Hamas i Hesbolah I ONDA ZA DVA TERORISTA UBIJU 200 ZENA I 50 DJECE ? SJECAM SE TAKVIH SUPLJIKANJA JOS SANASIH TERENA , TAMO NEGDJE OKO POVELJE !!!!
Ne šalješ vojsku da štiti djecu u Gazi monstrume... Nego ove krvoločne zvijeri, još im oružje šalješ, historija ce te pamtiti kao zlotvora.