Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao je Osmanagić davno da će se primati vakcina svakih 6 mjeseci, smijali se čovjeku za sve a sve lik pogodio u srž. Smijte se i dalje zdravom razumu a neka vas kljuka N1 i Klix.
Zanimljivo je da je u dosta zemalja ove godine kad imamo vakcinu stanje sa covidom puno gore neko lani kad nismo imali.Nigdje ne vidis bas da je stala epidemija.
@imal na mapi Wuhana? Kako kod njih za 3 mjeseca i sve normala.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sad odjednom prirodno da opada, a prije manje od godine govorili da jedna doza stiti dozivotno...medijski naucnici na djelu
Tebi je mozak doživotno izlapio izgleda
Nije im dovoljno velila smrtost nakon druge doze pa bi da idu po trecu da potamami ove slabije
Šta nakon treće? Jel opet 6-8 mjeseci? Ne štiti od korone. Nikad neće štititi jer korona je gripa koju su veliki moćnici odlučili monetizirati. Virus je u medijima. Sav brainwash je tu.
Eno who saopstio pocinje nova kampanja vakcinacije kodnog naziva "goblen"
Prodaju otrov. Uskoro ce preporuciti da bockaju svaka 3 mjeseca samo da sto vise zarade, a sto ubijaju ljude, nije ih briga
Dokazano da vakcine uništavaju prirodni imunitet...džaba im sad treća,peta doza...fiksat će se dok su živi.
m.mu vam sa dozom
jos malo pa ce zetra preteci svrakino sa brojem igala po glavi stanovnika
A prije 5 mjeseci rekli da ne treba. To je ono zbog cega obican narod i ne moze vjerovati zdravstvu ili farmaceutici. Svakih mjesec dana promijene pricu za 180 stepeni. Ukratko, nemaju pojma kako fukcionise virus, a jos manje vakcine.
Znači svako pola godine na pelcovanje. Mislim da je ipak najbolja zaštita ako si prebolio!!
"Već je potpisala dodatne doze mRNA vakcine, poput Pfizera, za osobe sa slabim imunološkim sistemom." ima li kakva vakcina za osobe sa manjkom sive mase?
Ima to su ove sto se prve daju
Tko ovo sve guta cijelo vrijeme, svaka mu cast.
Każe Bosnjo, ja neču ni jednu meni je nargila dovoljna..
Nije Bošnjo ko tvoja mama i sestra da im nije mrsko svaku noc se bockat po komsiuku
Švedska čist primer čitavon svjetu nula oboljelih pametnom dosta
Da kazu u svedskoj ni jedan slučaj svi ostali budale a svedzni se valjda nečim dobro drogiraju..
prodajem krompir FDA odobren
Samo Astra Zeneka !!!!! i Sputnik naravno