Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izblajhana ?
Google izmedju ostalog kaze da ova rijec moze znaciti i sisata...
Msm da je to kao izbijeljena ili se koristi kada se farba kosa osobe, pa se neki proces zove blajhanje - vjeovatno aludirajući na neki hemijski porces ili blijedilo i pa i na frizuru ovog glavonje.
Na zalost opce drustvene zajednice Lord je dobio ban na temi koja se toliko ni ne tice same nase Bosne, ali neke medijske struje misle da su iznad gradjana. Nisam imao namjeru objavim imena pojedinaca koji su radili za interese klosara Gacanina, ali cu u narednom periodu objaviti imena onih koji su bili zaposleni na Klixu, a radili su za taj kartel
Btw. kada sam pisao da je trenutna vlast ucjenjena saznanjima iz SKY aplikacije, slabo ko je vjerovao u to, mada sam dobijao redovne posjete FUP-ovaca, sto je sve dokumentovano. Nakon njih su dolazile ostale obavjestajne sluzbe, ima sve sa imenom i prezimenom, nije jedan kartel umijesan u rusenje Bosne, vise njih jeste. Od perioda gdje je sve zavrsavalo sarkazmom, dosli smo do onoga gdje ce sve zavrsavati imenom i prezimenom ;)
Ko biva “desničar” jebote …. baš je nešto ko zahheebbaann! Jedva čekam da ga vidim na djelu i to u sred Amsterdama!
Nisam citao članak. Ovom liku, u faci se vidi Zlo!
Drakula.
Nekada se Holandija pitala i u Indoneziji, a danss se brine da sačuva Roterdam. Golemo!
O sunca ti i naslova! Izblajhani Vedad Karić...
Pogledajte premijera Nizozemske i prošlog i budućeg, pa razmislite koliko je šuplja prica naših bezveznih političara koji u ime EU da će EU da nas primi. Neće nas primit nikad. Predsjednici i premijeri najjačih zemlja zapadne EU su godinama govore stop proširenju. A šuplje priče sarajevskih ambasadorcica, sekretarčića, izalančića jedino imaju prodju u medijima koje oni financiraju da lažu ovaj narod.
Bijela krscanska europa nema alternativu.
WTF is Izblajhana?
Msm da je to kao izbijeljena ili se koristi kada se farba kosa osobe, pa se neki proces zove blajhanje - vjeovatno aludirajući na neki hemijski porces ili blijedilo i pa i na frizuru ovog glavonje.
Holandski bataljon je dobio naredbu sa vrha da ne radi svoj posao jer ce se sukobljene strane same dogovoriti. Tako je i bilo inace se danas ne bi glasale rezolucije.
Protiv homofobičnog Wildersa klix novinar koristi homofobični stav. Budi dosljedan i poštuj volju glasača Kariću. Demokracija.
Ponavljaju se tridesete. Glupi barod vjeruje u ono sto zeli da mu se servira, populistima poput Orbana i Trumpa. Kasnije ce pravi lideri poput Cercila i Tita ispravljati greske.
bravo entropist mudro zboris svaka na mjestu u kratko sve rekao na opsirnu temu samo je problem sto ostavljas komentar na klixu gdje 95% komentatora nije procitalo 2 knjige u zivotu,ne zna istoriju i kako i zasto je Evropa bila u prvom i drugom svj.ratu
Ma para vrti gdje burgija nece! Opste poznato da ta EU voli pare i kapitalizam i nece se raspasti dok god imaju koristi jedni od drugih.
ova pojava je vec zabrinjavajuca jer ovaj tip nije normalan. eto ti kod kuce ludnica moj ozbiljni Rute.
nejebica kruži europom, izblajhana nejebica :)