Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RECEP TAYIP ERDOGAN SULTAN OSTAJE! Zapad i jugobalije na aparatima!
Prijatelj Dodika i negator Genocida u Srebrenici = Erdogan
ZakadTitoTreba, ne živimo mi u vremenu begova ni aga, nego u vremenu kada nam križari suspenduju ustav i nameću usta$$e i njihove saradnike za vlast a hapse lidere radi “korupcije” dok su ISTI recept pokušali u Turskoj (šestorka umjesto Osmorke) i PROPALI, kao i u vremenu gdje je Turska jedna od 4 vojne sile koja pravi svoje dronove, tenk 5 generacije, svoj dron 5 generacije, imaju rastuću ekonomiju i pomoći nam da kaznimo izdajničku trojku i usta$$e.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klix navija za ratove i krv. Eedogan im smeta.
Danas Erdoganovu pobjedu slave svi autokratski režimi i političari s dugim vladarski stažem.
odlicno,da nam izetbegovici imaju gdje pobjevi
48 naspram 52 za Erdoana. Grad naspram sela. Nije lako biti selo i kad se dobiju izbori
Jedino što Amerima još preostaje je da pokušaju sa obojenom revolucijom ali to im u Turskoj neće proći.
Nadam se da će neko od Bošnjačkih političara dogovoriti sa sultanom Erdoganom da oni koji žele mogu dobiti dvojno državljanstvo Turske kao što to mogu Hrvati i Srbi sa Hrvatskom i Srbijom.
Sta je klixu.rs ne svidja vam se pobjeda Erdogana. Nema clanka o pobjedi. Hahaa crknite dusmani
de uzepovci napisite da je Edogan pobijedio i da nece se ostvarlt uzepe genocidni planovi. A vi ce te kapat kaptiyorum. bye bye.
Jel se oglasio bakir da mu da podrsku hahhahajajaja
Edogane Srbije,,🇷🇸🇹🇷
Erdogan Sultan pobjedio 😀 šestorka na aparatima sotona iskrivio rogove. MMF na aparatima Sarajevska trojka na aparatima i ostali gulenovci na aparatima.
kemal je pujun USA I zapada
Nece klix da objavi da je Sultan dobio, a davno zavrseno brojanje glasova. Cekaju ne bi li "Smit" se pojavio i okrenuo u korist Keme šije ...
D Avaz na aparatima!
Skoro 90% izlaznost. I kazu diktator. Gulenovci u klixu na aparatima.
Ovi SDA botovi misle da je Erdogan njihov član!! Svašta!
Ne znam sta se to tice nas. vise ima utjecaja na srbiju gdje su im investicije nego na nas. Osim sto je licni frend sa baketom.