Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači izbori u Turskoj regularni i demokratski, kao što će i kod nas biti u oktobru kad diktatorska bagra pokaže zube.
@Dzezverovic No sikriki.Zvace nas El Bake i Covke i Dodo rusiteljima BiH, poslace svoje poslusnike i emisare, ali bice krvavo u svakom slucaju.
Smatra da je "više nego očigledno da mnoge zemlje Zapada ne mogu da prihvate tako snažan napredak Turske i njeno uspravljane, nakon godina i decenija podaničkog položaja i finansijskog zaostajanja, što je državama koje kritikuju Erdogana, donosilo ogromne profite od roba, usluga i kapitala".
I staro i mlado na izbore , a ne ko kod nas stid ga otici da glasa i onda babo daj marku za kafe 😡😒
srecom da se nasi nisu sjetili da stave slike, da nepisemni lakse glasaju za SDA i Šekifa
Turska posla... jah...
I kod njih SDA , Bakirov nacin glasanja .
Erdogan Dodikov idol.
zapadna propaganda. a klix glup. naprujed erdogan. valja tebi vodit 60 000 000 ljudi. pusti americku demokratiu.
Kod nas bi izbori bili posteniji bez komisije jer koliko god bi jedni ukrali drugim toliko bi otprilike i ovi ukrali njima pa bi bili u egalu.
Klasicni diktator, koji ce pobijedom imati apsolutnu vlast nad policijom, pravosudjem, vojskom... Evo primjera, ljudi napadnuti, izbodeni on veli nema problema...
Turska je prerasla u svjetsku privrednu silu i zauzela svoje mjesto među 20 najrazvijenijih država svijeta.
Kae ja sam ti posmatrac
Osamdesetogodisnji vlasnik Sela 🤣🤣🤣
Pa ovako se moze ocekivati i kod nas.Nacionalisti i diktatori nisu nikad dobrovoljno i demokratski odlazili da vlasti
Izudaralo nekog insanlarnija sa parmakcalak po glövolüliju stoji u Textu
pa mozda su i bez vecih problema protekli izbori,al mediji ( nije mediji nego medjedi sa telefonom snimaju ) fol izvjestavaju drukcije. pa danas da izadje glasnogovornik saobracajne policije i kaze bilo je mirno bez saobracajnih nesreca,pojavi se mediji tipa klix,i kaze kako mirno evo na ulazu u c fazu alipasina golfa 2 kucnuo bmw parkiranog,manja steta i onda ide salva kritika na racun policije,jer imaju snimci,