Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god da dobije, politika ce ostati u principu ista. Politicari su marionete krupnog kapitala, a cijela Evropa je vazal Amerike. Da izbori mijenjaju nesto, milijarderi ne bi dali sirotinji da glasa. Zar da prosjak bogatasu budućnost kroji? Ne budite naivni. Zrelost i karakter, ako može.
A mozda je i rusija vazal amerike. A mozda su i vanzemaljci na zemlji pa su zemaljci. A mozda je i zemlja trokutasta samo lazu da je ravna ploca. A MOZDA mi nemamo sta jest od suplje price.
Nego ko će pobjediti? Makron, covjek kome su Rusi oteli sve resurse u Africi? De ba..
Nalet ih bilo.
Sto ovi iz Klixa pisu gluposti, kad je izlaznost veca, onda ultra desni imaju manje sanse!
Nema sanse da uzme desnica, ne smiju dopustiti inace bi gotovo bilo sa Fra.
Čuj gotovo? Pa to su cisti francuzi!
Prepao se narod desnicara, pa sad svi izlaze da glasaju.
Sreca pa nisu svi sistifantisi na svijetu. Jer da jesu bilo bi ti puno gore.
Idemo La PEN forza!!!
Do juče su držali pola Afrike i onda otkud migranti iz tih država.
Sta ste se usralu nece tu biti velikih promjena, samo ce retorika biti pravednija prema svima
@Dasa Ja mislim da bi se La Pen, kad bi joj takvi čestitali uz to tvoje objašnjenje, zagrcnula od smijeha!
izlaze liberali da sprijece fasiste da dodju do vlasti
Ako Marin Le Pen pobijedi, svi probosanski politicari da joj cestitaju prvi na pobjedi naroda u odnosu na agende i naddrzavne ideje. I onda da podsjete da se narod BiH bori za demokratiju. Pariz je otjerao anglosaksonce iz Irana, otjerace i sa Balkana.