Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat je spasio Natanijahua zatvora Dodik pokusava slicno u BiH jer njega samo rat moze spasiti prdekane
ww3 je počeo kome jos nije jasno mislim da je krajnje vrijeme da izvuče glavu iz pijeska
Pa nije Bošnjacima. Najgluplji i najnaivni narod kojeg vode trojka i SDA u propast.
1200 mrtvih civila u Izraelu. Bebe su našli zaklane i bez glava u selima koja su napadnuta,na partiju gdje su upali pucali su nasumično i pobili preko 500 ljudi ..djece...omladine...ko može stati iza Palestinaca nakon ovoga nije bolji od ijednog genocidaša
Izrael najgora fašistička teroristička organizacija.
Dzehenemlije aBd
S C U M of the E A R T H! cionisti zlocinacki GENOCIDNI! Ljudski otpad! Zlo i naopako! Hriscani se istrijebise CIONISTICKIM novcem u Ukrajini, u Palestini CIONISTI pljuju na KRST i zatvaraju CRKVE, a onda ova nasa dva BABUNA okace CIONISTICKU zastavu na zgrade vlade!
Izrael treba zbrisati sa lica zemlje
FUCK THEM BOTH
Kad sam gledao obracanje ovog sejtana, nije on pokazivao nikakve znakove tuge ni za onim civilima jevrejima, imao je samo izraz kao da je ovo jedva cekao. Diskretni smijesak dok ceka kako da pobije one palestince u Gazi.
da su arapi slozni i ujedinjeni, izrael nikada ne bi postao ono sto je danas. svoje prilike su davno prokockali, a ovim ratom su objektivno osudili na smrt neduzni narod palestine u pojasu gaze. bravo kreteni!
Maknite ove cionističke ružne face
Američka ratna industrija (MIC) obožava ovaj momenat. Rastu im dionice nenormalno. Ali bojim se da gladnom Amerikancu neće značiti ništa F-35 i Abrams, ako Putin ne popusti i ne dođe kao spasitelj Evrope i Zapada. Onda će EU pokazati koliko je licemjerna i raspasti se vjerojatno. A ako Putin ne popusti i ne bude mobilizacije, onda možemo očekivati unutrašnji građanski rat u USA.
Šta napriča bolan
Vidjećeš za mjesec dana šta sam napričao.
Zanimljivo kako je SVAKI PUT kada je ovaj metuzalem bio premijer uvijek je bilo rata. Jedva dočeko opet da ratuje, preko 70 godina u guzici. Majku mu njegovu...
Nema sanse da izraelci nisu znali za plan i za tolike rakete u neposrednoj blizini. Kao i uvijek poslije tih napada smanjivali su teritorij palestine pa su cekali povod. Al vjerovatno nisu racunali da ce ove budale napraviti pokolj. Uglavnom, jadni narod palestine ce nastradati kao i do sada.
Netanjahu se nadao da će 2.3 miliona u Gazi umrijeti u tišini. E moj dragi ekstremista, sad ćeš da se zaglibiš 2-3 godine u urbanom ratu
Ovo bi moglo jako loše završiti.
Ako ima šta gore od vlãĥa to je kike.Nije ih džaba Hitler sa lica zemlje htio smaket.Gledaj 21stoljece genocid čine još ih sve velike sile podržavaju.