Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mi nije jasno kako su Jevreji (vecinsko stanovnistu tkz Izrael) zaboravili šta se dešavala njima u Drugom svjetskom ratu... Ovo sto oni rade Palestini i Palestincima spada u isti rang kao i ono sto je brkica radio njima... Nazalost
@gooUser160356 Potpuno si u pravu, brkica je pravijio genocid nad jevrejima po Evropi a sada ti isti prave genocid nad Palestincima na njihovom teritoriju. Ali treba se zapitati zašto je brkica bijo tako brutalen prema jevrejima, i kakvi su oni bili prema drugima prije brkice? Evo odgovor, isto kao sada prema Palestincima.
Palestince su stjerali u geto, otimaju im imovinu,ruse im kuce bagerima, a to sto su im dali taj minimum vakcina,to je samo radi vlastitog nekog interesa. Vjerojatno da ne dodju u situaciju da na palestinskoj strani nema medicinskog osoblja koje treba zarazeni palestinski narod njegovati. Izraelci nista nisu naucili,a sam Bog ih je toliko puta stavio u najtezu kaznu.....nemaju milosti potpuno isto kao ni nacisti.
Na vjest da su priznali Kosovo Izrael dobar, sad ne valja,nitko vama ne moze ugoditi ni pomoci
Izraelci ce im sipati varikinu u vakcine
Jevreji se hvale da su ubili Isusa, sina Marijinog, a kršćani prave sa njima savez. Niti su ovi pravi jevreji (nisu u krvnom srodstvu sa Isakom, nego su kazari) niti su današnji ,,kršćani" pravi kršćani nego su sluge cionista. A ni mnogi muslimani nisu pravi muslimani. Sve 3 religije zagovaraju skromnost a ovi danas jedu zlato od asiluka.
@fbUser1605616294 Jesi ti bio ocevidac
Musliman je covjek koji vjeruje u jednoga Boga, klanja tom Bogu, zahvaljuje mu se i ima bogobojaznosti.To je musliman
Nacisti bliskog istoka
Ne postoje dva bliža naroda od muslimana i jevreja a toliko neprijateljski jedni prema drugima.
kao musliman koji ima jarane jevreje mogu ti reci da svako moze biti retardiran bez obzira na bilo koju vjeru
Hitlerovčad koja pate Palestince
Teško njima ako su na njihovu milost spali
Njihova marka SIDU liječi
Ne postoji covid19!
5000 metaka za Palestince ?
Ne triba im virovat ni kad kolace nose.
Puno brate, niste se trebali mučiti.
Bošnje ponašate se kao da bi arapi bili med i mleko da je obrnuta situacija. Ubili bi sve jevreje na kugli zemaljskoj i tek onda bi se smirili. Viđeno je nekoliko puta kako se islam ponaša kad ima potpunu kontrolu i kakav je prema komšijama i manjinama kod sebe. Idealan primer Saudijska Arabija.