Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj uobičajeni..nemoćni.
To je kao legalno.legitimno.
Nas narod misli to je kamp sa sirotim izbjeglicama u satorima.To je samo dio grada u kojem su normalne kuce ali su doselili nakon 1948 pa se zove kamp.
Nije Izrael nikog gadjao valjda i o f, ovi koga kod ubiju taj je t e r o r i s t a. Nisu civili nego zarobljeni i o f ovci koji su skoro svi vojnici koji su zarobljeni na duznosti. Koja je njihova duznosti valjda je svima dobro poznato sta im ulazi u opis posla gledamo ga vec skoro jedanaest mjeseci.
Pa šta oni mogu ga. đ.ati osim iz.. bjeg...ličk.og ka.mpa!?....domet
To je ta hrabra vojska koja po izbjeglicama i zatvorenicima... Ali, zato početak nj kraja je sada gotovo pa siguran
Izbjeglice su im bili pradjedovi a ne oni.
Dezdali