Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje osuda svijeta i zapada? Gdje zabrinutost, gdje su sankcije? Iko, ista?
Zašto ovaj **** portal, Srbe naziva uporno "Srbijancima" dobro znajući da to Srbi smatraju uvredom? Zašto Hrvate iz Hrvatske ne nazivate Hrvatijancima? Čista provokacija koja samo vodi do još vece podjele.
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cilj su im samo civili
Hag? Nista to?
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Ovo traje od 1948, primili ih u svoje kuće, nahranili, dali im krov nad glavom i evo zahvaljuju im na ovaj način već skoro stoljeće. Pazite se ljudi
Nisu civili nego generali islamske garde irana
Dok Iran gadja iskljucivo vojne ciljeve, Izrael gadja sve. I civile, i stambene zgrade, skole, porodilista
Najstariji grad Damask, zalosno skorz
Znaci kad Iran gadja izraelska ratna postrojenja zapad osudjuje, kad izrael gadja civile u Gazi, Linanonu, Siriji kao u ovom clanku onda su to legitimni ratni ciljevi. pa zamislite Iran da gadja civile? e svijete gdje si otisao!?
Legitimno!
dok Iran raketira isključivo vojne ciljeve Izrael raketira samo stambene zgrade i civile
Zasto niste napisali da HAMAS sinoc izveo teroristicki akt na mirne gradjane (ne vojnike)? Ima poginulih. Jednostavno podrzavate terorizam. Sram vas bilo
Hajde Barack Obama ti si svoje odsvirao :)
izveli napad u tel avivu ubili 8 ljudi
Evo ih korišta koji jegno libansku zemlju! https://t.me/intelslava/67662
DarthSidious....sve ok,samo što je problem takav,da se Hama Lsi i Hez bol Aši kriju u zgradama gdje živi običan narod!?Samo što to vi internet rat nici ne želite da shvatite!?Tko vam je kriv jbt!?
Re:G1724565115. Ovako sam izrael je rekao da hamas ima 30-40 hiljada vojnika to je Izrael rekao. Izrael je od pocetka do sada razorio 80hiljada kuca 6000 vjerski objekata 20hiljada ostalih objekata...zašto ako hamas ima 30-40 hiljada vojnika ? Po kojoj logici je logično to što Izrael radi?
Vežite kera do sve nije otišlo u 3pm!
Gdje su ovi politroni iz EU da kazu da su zabrinuti, sute na sve sto Izrael radi ali kada neko odgovori prvi su.
pakšu se još hvali i prijeti a ubijaju civile ???
Zašto ti stalno ponavljaš te mudre komentare po više puta?
Odmah sankcije Siriji jer je napadnuta i nema pravo da se brani od kera kojeg niko ne veže na lanac.
Evo vam razlike između izraela i velikog Irana, sinoć su gađane samo vojni objekti koji su i pogođeni. S druge strane ubiše sve što diše.