Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon monstruoznih zločina Natanjahuove ubilačke mašinerije, i on je konačno čuo i vj. shvatio zahtjeve svojih sunarodnika iz pokreta Mir sada!
Najgori teroristi su izraelski cionisti. Nema gore stoke od tih životinja. Nažalost cijeli svijet gleda nepravdu koja se čini 75 godina nad Palestincima. Smrt fašizmu. Sloboda palestinskom narodu.
kakva Mirsada ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjećate li se kad je tek počeo rat u Ukrajini pa kad su se u jednom okupirnom gradu, ne mogu se baš sjetit kojem, ljudi okupili i pobunili pa su ih ruski vojnici otjerali tako što su pucali pred noge. Svijet se sav digao da osudi terorisanje građana. Kad bi Palestinci to uradili u Izraelu ovi bi ih sve redom izrešetali a svijet bi i dalje šutio ko što je 95. I onda mi počnu pričati o zapadnoj demokratiji i miroljubivosti i ulasku u EU, ma nemoj.
@cicibannnnn 🇮🇷🇵🇰🇧🇦🇨🇳🇵🇸🇾🇪🇷🇺🇿🇦🇹🇷 naravno zivio Istok
Kjafiri ce vas izigrati onisu poznati da prave spletke. Allah ih kaznio
Mozda tokom primirja dodju do zakljucka da je bolje da okoncaju rat
Ovo Hamas ako prihvati dali su pravi autogol sebi.
Put pod noge putuj igumane i neokreći se sine
Pobijte ove iz Izraela
35 dana, a nakon toga nemaju više taoca, ako ovo Hamas potpiše onda su stvarno u banani, dogorjelo do noktiju.
I sta onda poslije 35 dana nastavljaju bombardovati ?
Kakvo primirje od 35 dana , čista dezinformacija.
Ovo je teška laž, hamas je odbio primirje od 2 mjeseca i razmijenu svih zatvorenika, a da ovo odobri, malo sutra
Nakon monstruoznih zločina Natanjahuove ubilačke mašinerije, i on je konačno čuo i vj. shvatio zahtjeve svojih sunarodnika iz pokreta Mir sada!
Kad nanosis gubitke cionistima, tad jedino pristaju na dogovor. Podrska za hrabre palestinske borce. Cionisticko teroristicka tvorevina tzv. Izrael ce propasti, prije ili kasnije. Sloboda za Palestinu.
Cionisti klasicni. Ovako bi nas jarani srbi da im je vlasti napusili porusili do kosti 😂 A i da mogu nemogu jer ne smiju 😍