Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hićo je za njih mica maca
Hićo prosvirao sebi slepoočnicu dok je grizao ampulu sa cijanidom. Pa još naredio da ga poliju benzinom i zapale da ne bi visio kao Musolini. Ako je ovo tebi uspeh - ja bih da ostanem neuspešan ako može.
Drage Šnjokice u 18poosto, vas niko ne prihvata i ne shvata ozbiljno jer vi sva svoja svojstva menjate prema godišnjim dobima. Budite nešto, bilo šta, makar nacoši - ali barem 6 meseci u kontinuitetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja poruka!? Kažu "Sinwar vam je razrušio živote -"Ko god ostavi oružje i preda taoce, bit će mu dozvoljeno da ode i živi u miru, O arapi, kako mislite sresti svoga Poslanika a ništa niste učinili godinu dana, a pored vas se ovo dešava???
sta si ti ucinio. jesi li ijednom bio na protestima ili te je strah da te neko ne prepozna
Eugen Savojski nije bio vernik, pa mu je za poverovati. Te 1716. su Osmanlije krenule da se utvrđuju oko Petrovaradina, a on se racionalno uzdao u defanzivne kapacitete neosvojive tvrđave. Ali onda je sanjao Bogorodicu. "Nema šta da čekaš." Onda je u avgustu mesecu - pao sneg. Napao je. To je početak kraja Otomanske imperije. Od tada se na katoličkim i pravoslavnim crkvama u dnu krsta stavlja polumesec.
Uh. Ovaj baš udario
Sve se čini da će jednoć tako poletjeti i klemponyahu.
A nama hoće Fincija uvaliti,e pa neće moći
Traze izlaz jer im ne ide. Nece moci. Moraju se slomiti do kraja. Free Palestine
A man will die, but not his ideas
Nista dobiti nećete ako ih oslobodite. Živi taoci ne smiju ostati. Ostanite dostojanstveni. Živi ni slučajno. Tad bi baš bili poraženi ako bi ih predali.
Ni slučajno taoce predati ž
Imam Homeini, neka je njegova duša sveta: "Kako bismo oslobodili moramo upotrijebiti mitraljeze koji se oslanjaju na vjeru i moć islama, i napustiti poigravanje s politikom koja miriše na predaju, i napustiti ideju ugađanja velikim silama."
Poznate su nam ove parole 92-95.
Tek sad sejdic i finci nece proci nema sansw
E cuj neka ode i zivi u miru,a gdje da ode.Znaci mozete zivjeti ali da napustite sve
Nema pregovora sa ci on ist ima
Hitlerovci
Ja bih se predao. Koji su uslovi, šta nudite, kad počinju pregovori, ko garantuje sprovođenje? Nema se šta izgubiti. Nemojte mi samo o nacionalizmu, ponosu, Bogu, međunarodnom pravu i naciji, preklinjem vas. Vojvoda Stepa Stepanović je zahtevao 1914. da Srbija kapitulira i da se ne ide preko Albanije.
1915. izvinjavam se.